N-U70Smtosn2101y Rendelésre 1-3 munkanap 12 hó  Gyártó: Stormshield »

NETASQ U70S tűzfal csere Stormshield SN210 tűzfalra 1 éves Premium UTM előfizetés Expressz cserével

Újdonság!
NETASQ U70S hardveres EU tűzfal csere új Stormshield SN210 +1 éves Premium UTM előfizetés Expressz cserével, egyedi SafeUptrade kedvezménnyel. A NETASQ U70S hardveres EU tűzfal 2018-12-31 ig volt rendelhető.…
382 397 Ft
(301 100 Ft + 27% ÁFA) [1 064.28EUR] / db

NETASQ U70S hardveres EU tűzfal csere új Stormshield SN210 +1 éves Premium UTM előfizetés Expressz cserével, egyedi SafeUptrade kedvezménnyel.

A NETASQ U70S hardveres EU tűzfal 2018-12-31 ig volt rendelhető. (End of Service End of Life: 2019-12-31).
Új Stormshield UTM tűzfal vásárlása esetén a régi tűzfalat kedvezményesen beszámítjuk!

Miért alapvető fontosságú a megújítás?

A NETASQ UTM tűzfal megbízhatóságának alapját a folyamatos védelmi fejlesztések és a mindig naprakész védelem alkotja. Előfizetés és folyamatos frissítések nélkül a tűzfal gyorsan elveszíti megbízhatóságát és nem képes további hatékony védelmet nyújtani, ezért gondoskodni kell leváltásáról. Előfizetés nélkül a hardvergarancia és a terméktámogatás is egyformán elveszik.

UTM előfizetés tartalma
• Hardver garancia
• Antivírus adatbázisok
• Spamszűrő adatbázisok
• Webszűrő / kategorizált URL-szűrő adatbázis
• IPS (behatolásvédelem) és DPI (protokollelemzés) rendszerek folyamatos frissítése
• Frissítés továbbfejlesztett firmware verziókra
• Terméktámogatás

Felhasználószámban és IP címben korlátlan licenc

További választható előfizetések
• Kaspersky Anti-Virus - Az óriási károkozó adatbázissal rendelkező Kaspersky Anti-Virus rendszer prémium vírusvédelemre cseréli a beépített szabad ClamAV antivírust, amely így fontos plusz réteggel bővíti a végpontvédelmi antivírust.
• Vulnerability Manager - A hálózati forgalom folyamatos elemzésével működő passzív sebezhetőségvizsgálat teljes képet ad a hálózati eszközökről, a futó szolgáltatásokról és a hálózat könnyen támadható pontjairól.
• Extended Web Control - A felhő-alapú, kibővített webszűrő segítségével több mint 100 millió weboldalt tartalmazó adatbázis és 65 kategória alapján tudja valós időben szabályozni, hogy milyen weboldalakhoz engedélyez hozzáférést.

A Prémium UTM előfizetés minden választható opciót egyben, kedvezményes áron tartalmaz: Prémium Kaspersky Antivírus, Extended Webfilter URL szűrés, NGFW, IPS, VPN, Vulnerability Manager, Antispam, Firmware frissítések, IPS frissítések, Vulnerability Manager, Alkalmazás frissítések, Antivirus frissítések, URL frissítések, Antispam frissítések.

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

Évforduló előtt a megújítási programban információt küldünk a regisztrált felhasználóknak, ami segít az igényeknek megfelelő előfizetés kiválasztásában.

A rendszer telepítéséhez, finomhangolásához vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!

"Magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalak kényelmes és biztonságos vásárlással". Válasszon Európai IT biztonsági magyarul, az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe

___

Tekintse meg az Infrastruktúra biztonság témába tartozó további megoldásainkat is!

.

 

szállítás: fizetést követően, elektronikusan
További információ: http://eutuzfal.hu/netasq-tuzfal-megujitas

Szállítás

Elektronikusan (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek