Stormshield SN150 1y Rendelésre azonnal 12 hó Súly: 1.15 kg  Gyártó: Stormshield »

Stormshield SN150 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel

Stormshield SN150 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel 1-5 felhasználó részére (ajánlott, ideális felhasználószám) A tűzfal 1 éves előfizetéssel 2021-12-31 ig rendelhető. (End of Service End…
264 160 Ft
(208 000 Ft + 27% ÁFA) [726.01EUR] / db

Stormshield SN150 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel 1-5 felhasználó részére (ajánlott, ideális felhasználószám)

A tűzfal 1 éves előfizetéssel 2021-12-31 ig rendelhető. (End of Service End of Life: 2022-12-31).
Új Stormshield UTM tűzfal vásárlása esetén a régi tűzfalat kedvezményesen beszámítjuk!

Próbálja ki a Stormshield UTM technológiát és óvja meg adatait, ügyfeleit és munkavállalóit a külső és belső hálózati veszélyektől!

5 Gigabit Ethernet interfész, 2 zóna
400 Mbps tűzfal sebesség
200 Mbps tűzfal + IPS sebesség
30 000 egyidejű kapcsolat
Egyidőben 25 IPSec VPN és 5 SSL VPN
12,5 év várható élettartam (MTBF)

Premium UTM előfizetés: Prémium Kaspersky Antivírus, Extended Webfilter URL szűrés, NGFW, IPS, VPN, Vulnerability Manager, Antispam, Firmware frissítések, IPS frissítések, Vulnerability Manager, Alkalmazás frissítések, Antivirus frissítések, URL frissítések, Antispam frissítések.

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

Az első évforduló előtt a megújítási programban információt küldünk a regisztrált felhasználóknak, ami segít az igényeknek megfelelő előfizetés kiválasztásában.

Teljes védelmet és felügyeletet kap, a legjobb Stormshield előfizetéssel. A rendszer telepítéséhez vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!

Technical specifications

PERFORMANCE (Mbps)*
Firewall 400
Firewall + IPS (1518 byte frames) 200
Firewall + IPS (1 Mbyte HTTP files) 150

NETWORK CONNECTIVITY
Concurrent connections 30,000
Max number of bridges 4
Max number of dialups 4
802.1Q VLAN (Max) 64
VPN (Mbps)
IPSec throughput 80

HIGH AVAILABILITY (HA)
Active/Passive -

ANTIVIRUS (Mbps)
HTTP throughput 30

HARDWARE
10/100/1000 interfaces 1+ 4 ports
MTBF (years) 12,5
Racking

"Magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalak kényelmes és biztonságos vásárlással". Válasszon Európai IT biztonsági magyarul, az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe.

További információ: http://eutuzfal.hu/stormshield/

Szállítás

Elektronikusan (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek