Stormshield SN300HB Rendelésre 1-3 munkanap 12 hó Súly: 2.4 kg  Gyártó: Stormshield »

Stormshield SN300 hardveres EU tűzfal havidíjas BÉRLET Premium UTM előfizetéssel

Stormshield SN300 hardveres EU tűzfal havidíjas BÉRLET Premium UTM előfizetéssel 15-30 felhasználó részére (ajánlott, ideális felhasználószám) (A megrendelést követően minden esetben felvesszük a kapcsolatot…
31 750 Ft
(25 000 Ft + 27% ÁFA) [87.26EUR] / db
Min. rendelhető: 12 db Max. rendelhető 60 db

Stormshield SN300 hardveres EU tűzfal havidíjas BÉRLET Premium UTM előfizetéssel 15-30 felhasználó részére (ajánlott, ideális felhasználószám)
(A megrendelést követően minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelés véglegesítéséhez)

A tűzfal bérlet 1 éves előfizetéssel 2021-12-31 ig rendelhető. (End of Service End of Life: 2022-12-31).
Új Stormshield UTM tűzfal vásárlása esetén a régi tűzfalat kedvezményesen beszámítjuk!


UTM TŰZFAL BÉRLET
Rugalmas havidíjas bérleti lehetőségeinkkel operatív költségként juthat megfelelő védelemhez

A bérlet működése:
Minimum 12 hónapra köthető bérleti szerződés.
Szerződéskötéskor további 3 havidíjnak megfelelő kaució fizetendő, ami a szerződés végén visszajár.
A bérleti időszak során és után a tűzfal kedvezményesen megvásárolható.

Miért béreljen?
A bérleti lehetőségek egyértelmű előnye, hogy nem jelent azonnali vásárlást és eszközbeszerzést. A bérelt UTM tűzfal nem kerül saját tulajdonába a bérlet idejére, így csak annyi időre kell havidíjat fizetnie, ameddig a tűzfalat valóban használja (a minimális időszak figyelembe vételével). Például, ha egy adott méretű UTM tűzfallal csak egy évre tervez, elegendő egy évig bérelnie, jelentősen kedvezőbb áron, mint ha vásárolna.

A bérlet után, vagy közben könnyen válthat más eszközre, lecserélheti a legújabb Stormshield tűzfalakra vagy kedvezményesen meg is vásárolhatja a bérelt eszközt.

További információk: http://stormshield.hu/tuzfalberlet/

Felhasználószámban és IP címben korlátlan licenc
Várható élettartam (MTBF): 9,2 év
8 Gigabit Ethernet interfész 800 Mbps tűzfal sebesség 800 Mbps tűzfal + IPS sebesség 150 000 egyidejű kapcsolat 400 Mbps hardveresen gyorsított VPN 100 IPSec VPN csatorna, 20 SSL VPN csatorna

Premium UTM előfizetés: Prémium Kaspersky Antivírus, Extended Webfilter URL szűrés, NGFW, IPS, VPN, Vulnerability Manager, Antispam, Firmware frissítések, IPS frissítések, Vulnerability Manager, Alkalmazás frissítések, Antivirus frissítések, URL frissítések, Antispam frissítések.

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel, vagy tűzfalbérlettel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

A rendszer telepítéséhez vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!

"Magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalak kényelmes és biztonságos vásárlással". Válasszon Európai IT biztonsági magyarul, az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe.

Díjfizetési periódus (választható): évente, félévente, negyedévente

Szállítás

Elektronikusan (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek