tuzfal.superwebaruhaz.huStormshield UTM tűzfalak Kisvállalatok, fiókirodák Tűzfalcsere Stormshield SN300 hardveres EU tűzfalra egy éves Premium UTM előfizetéssel

Tűzfalcsere Stormshield SN300 hardveres EU tűzfalra egy éves Premium UTM előfizetéssel

Ár: 711 200 Ft (560 000 Ft + 27% ÁFA) [2 297.97 EUR] / db
  STORMSHIELD SN300 1Y
  ELőRENDELHETő
  SZÁLLÍTÁS: 1-3 MUNKAN
  GARANCIA: 12 Hó
  SÚLY: 2.4 KG
 Gyártó: Stormshield »
Tűzfalcsere Stormshield SN300 hardveres EU tűzfalra egy éves Premium UTM előfizetéssel 15-30 felhasználó részére (ajánlott, ideális felhasználószám)

Válassza Európa vezető és legnagyobb tűzfalgyártó vállalatát: A Stormshield (NETASQ) új generációs tűzfalak vásárlásakor 30% kedvezményt biztosítunk, ha régi tűzfalát újra cseréli.

A SafeUptrade kedvezmény a hardver és minden előfizetés, kiegészítő árára egyaránt vonatkozik. Igénybevételéhez a gyártótól előzetes jóváhagyás szükséges.

Milyen tűzfalról lehet váltani?
UTM eszközökről: Barracuda, Check Point, Cisco, Cyberoam, Fortinet, gateProtect, Huawei, Juniper, Kerio, McAfee, Microsoft, Palo Alto Networks, Panda, SonicWALL, Sophos, Symantec, Watchguard, Zorp tűzfalakról
Szoftveres tűzfalakról, mint a Microsoft ISA Server és TMG
Webszűrő és spamszűrő megoldásokról
Egyéni elbírálás alapján bármely más hálózatbiztonsági megoldásról

Miért éri meg váltani?
Teljes körű alkalmazás felügyelet: közösségi oldalak, fájlcserélők és webes alkalmazások szabályozása
A világ legjobb vírusvédelme, prémium spamszűrővel és felhő-alapú, 65 kategóriás webszűrővel
Okostelefonok és táblagépek támogatása és BYOD felügyelet
Fejlett protokoll-elemzés (DPI) és behatolásvédelem (IPS) a katonai szintű biztonságért
HTML és JavaScript szűrőrendszer a webes támadások elleni teljes védelemért
Teljesen magyar nyelvű kezelőfelület és látványos jelentések a hálózat felhasználásáról
NATO, Európai Unió és EAL4+ minősített tűzfal: az európai megoldás
NETASQ certifications

A kedvezmény nem vonható össze más akcióval vagy kedvezménnyel és nem vonatkozik bérleti árakra.

Használja a Stormshield UTM technológiát és óvja meg adatait, ügyfeleit és munkavállalóit a külső és belső hálózati veszélyektől!

Felhasználószámban és IP címben korlátlan licenc
Várható élettartam (MTBF): 9,2 év
8 Gigabit Ethernet interfész 800 Mbps tűzfal sebesség 800 Mbps tűzfal + IPS sebesség 150 000 egyidejű kapcsolat 400 Mbps hardveresen gyorsított VPN 100 IPSec VPN csatorna, 20 SSL VPN csatorna

Premium UTM előfizetés: Prémium Kaspersky Antivírus, Extended Webfilter URL szűrés, NGFW, IPS, VPN, Vulnerability Manager, Antispam, Firmware frissítések, IPS frissítések, Vulnerability Manager, Alkalmazás frissítések, Antivirus frissítések, URL frissítések, Antispam frissítések.

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

Az első évforduló előtt a megújítási programban információt küldünk a regisztrált felhasználóknak, ami segít az igényeknek megfelelő előfizetés kiválasztásában.

A rendszer telepítéséhez vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!

"Magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalak kényelmes és biztonságos vásárlással". Válasszon Európai IT biztonsági magyarul, az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe.
Adatlap:
http://www.stormshield.eu/en/webservice/?mode=dwld-documentations&ajax=1&id=7053

Most előrendelhető!

Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.
 Postaköltség: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!
 Postaköltség: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)
 Postaköltség: Ingyenes

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.