Kérjen AJÁNLATot a keresett termékre, vagy megoldásra a tényleges igények szerint!

Kosár

Az Ön kosara üres.

A helyes választás - Stormshield tűzfal

A helyes választás

Az UTM tűzfalak piacán számtalan gyártó rengeteg termékkel versenyez, a több száz különböző szolgáltatás és teljesítményadat gyakorlatilag összehasonlíthatatlanná teszi a kínálatot. Ugyanakkor a helyes döntést nem olyan nehéz meghozni: egy gyártó magasan kiemelkedik a kínálatból.

Az Edward Snowden által kiszivárogtatott dokumentumok alapján hétről hétre új kémkedési botrány lát napvilágot az UK-USA hírszerzési ügynökségek működésével kapcsolatban.

Közel hetven éve született meg az UKUSA egyezmény, amely napjainkig megalapozza a hírszerzési együttműködést az Öt Szem országai: az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland hírszerző ügynökségei között.

Az egyezmény alapján évtizedek óta rendkívül kiterjedt titkos műveletek zajlanak, amelyek mélyen beépültek a digitális világunkba. A nyilvánosságra kerülő részletek szinte minden országban soha nem látott felháborodást keltenek.

A részletek alapján körvonalazódik, hogy az Egyesült Államok és a szövetséges országok gyártói által fejlesztett tűzfalak milyen módon nyújtanak titkos távoli hozzáférést.

Most már tudjuk, hogy számos amerikai tűzfal, UTM és router tartalmazhat távolról telepített implantátumot, amely korlátlan távoli hozzáférést nyújt a belső hálózathoz és a védett adatokhoz.

Az online biztonságot alapjaiban megkérdőjelező Heartbleed OpenSSL sebezhetőség kapcsán az is kiderült, hogy az amerikai hírszerzők évek óta ismerik, és befoltozás helyett titokban kihasználják a legveszélyesebb sebezhetőségeket, így helyezik saját nemzetérdekeiket az online világ biztonságába vetett bizalom elé.

A távoli sebezhetőségeket és hátsó kapukat ráadásul bárki képes alkalmazni, aki elég motivált a felfedezésükben vagy megvásárlásukban. Naiv lenne azt feltételezni, hogy ez kizárólag az implantátumot elhelyező, vagy az OpenSSL hibát évekkel a befoltozás előtt azonosító hírszerzők kiváltsága.

A bizalmát veszített amerikai tűzfalakra épülő online világgal szemben állva az Airbus Csoport tűzfalgyártója, a Stormshield független európai biztonságot garantál, és nem tartozik egyetlen hírszerző ügynökség felügyelete alá sem. Az Európai Unióban széles körben használt Stormshield tűzfal proaktív védelmének köszönhetően a kezdetektől védelmet nyújt számos támadás, például már évekkel ezelőtt védett, a Heartbleed kihasználása ellen is.

A dokumentum készítésekor*, a világ egyik legnagyobb adatbázisa, az OSVDB 157.347 termék ismert sebezhetőségeit tartalmazza. Az OSVDB adatai alapján egyetlen Stormshield (vagy NETASQ) tűzfal sem volt még soha sebezhető.

A legalkalmasabb tűzfal kiválasztása komplex feladat, még akkor is, ha csak a néhány szempontot vesszük figyelembe.

Ugyanakkor kizárólag egyetlen EU-minősített megoldást talál, ami független a külföldi hírszerzőktől, a hátsó kapuktól, és sosem volt nyilvántartott sebezhetősége.
Védje a saját hálózatát, ügyfelei adatait és üzleti titkait a vezető európai tűzfalgyártó független megoldásaival.

Hozzon Ön is helyes döntést!

Stormshield katonai biztonságú, nagy teljesítményű, teljes körű hálózatvédelmi megoldások a legnagyobb európai tűzfalgyártótól - készen az Ön vállalata védelmére.

www.stormshield.hu EU RESTRICTED

*2014.11.12

 

Forrás: slideshare

További információk: eutuzfal.hu