Kérjen AJÁNLATot a keresett termékre, vagy megoldásra a tényleges igények szerint!

Stormshield Endpoint Security

Végpontvédelem 2.0. Az antivírus és végpontvédelmi megoldások új generációja, az Airbus kiberbiztonsági gyártójának egyedülálló fejlesztése, a Stormshield Endpoint Security behatolásmegelőző és végpontvédelmi rendszer.

AZ ANTIVÍRUS HALOTT.   Miután a piacvezető vírusvédelmi megoldást fejlesztő Symantec elnökhelyettese, Brian Dye kijelentette, hogy az “antivírus halott”, az egész végpontvédelmi iparág átalakulásnak indult. A hagyományos szignatúra alapú, reakcióra épülő, kártevők elemzéséből adatbázist építő antivírusok már messze nem nyújtanak megfelelő védelmet – a piacvezető gyártó elemzése szerint mindössze a támadások 45 százalékát képesek detektálni.

Új megközelítésben a proaktív védelem

A kritikus infrastruktúrák, ipari és banki rendszerek, magas biztonsági szintet igénylő alkalmazások egyértelműen új megoldásokat keresnek elavult végpontvédelmük leváltására vagy kibővítésére. Az Airbus kiberbiztonsági gyártójának fejlesztése, a Stormshield Endpoint Security számukra kínál egyszabadalmaztatott, szignatúra-frissítések nélküli, valós idejű viselkedéselemzésen és memóriavédelmen alapuló biztonsági rendszert.

↓ STORMSHIELD ENDPOINT SECURITY BROSSÚRA LETÖLTÉSE

Felkészülni az ismeretlenre

A Stormshield Endpoint Security fejlesztése során az elsődleges szempont az ismeretlen támadások elleni hatékony védelem megvalósítása. Az új generációs védelem nem támadásmintákon és adatbázisokon alapul, hanem a biztonsági hibák kihasználásának megakadályozására koncentrál. A szabadalmaztatott Stormshield Endpoint Security exploit-védelem bizonyítottan sikeres megoldást jelent számos új APT és kibertámadás ellen, míg a rendszer folyamatos fejlesztésével a Stormshield mérnökei napról-napra bővítik a megbízható végpontbiztonságot.

Bizonyított védelem, APT-k ellen is

A Stormshield Endpoint Security által védett rendszerek sikeresen helyt álltak a legújabb és a legfejlettebb kibertámadások ellen is: a Duqu, Flame, Banechant APT támadásoknál használt kártevők, vagy a széles nyilvánosságot érintő Cryptolocker, CryptoWall és Carbanak ellen is 100%-os védelmet nyújtottak.

Naplórészlet egy Cryptolocker támadás proaktív blokkolásáról

Sőt, a Stormshield Endpoint Security proaktív védelmére épülő megoldással a tesztelt időszakban 551 kritikusWindows sebezhetőség 96%-át blokkolta, felhasználói beavatkozás és a Windows frissítése nélkül.

Teljes végpont felügyelet és kontroll

A Stormshield Enpoint Security megoldások a proaktív exploit védelmen túl teljes körű felügyeleti szolgáltatásokkal segítenek a végpontokon az ismeretlen alkalmazások kitiltásában, az USB és más eszközök szabályozásában, titkosítások és biztonságos Wi-Fi hálózat használatában.

A szabályalapú, központilag menedzselt Stormshield Endpoint Security biztonsági házirenddel például letiltható az idegen eszközökre való fájlmásolás, blokkolható a kritikus adatokhoz való hozzáférés illetéktelen alkalmazásokból (mint például böngészők) vagy akár alkalmazásonként letiltható a vágólap használata.

A teljes védelem és kontroll két terméktípusban, vagy ezeket együttesen tartalmazó Professional Edition változatban érhető el.

Stormshield Endpoint Security
Full Protect

  • Proaktív, viselkedés alapú védelem az ismeretlen támadások ellen
  • 0. napi exploit blokkolás
  • Operációs rendszer és alkalmazások együttes védelme
  • Memória felügyelet és védelem
  • Alkalmazásfelügyelet: fehér/feketelistázás
  • Tűzfal és hálózati behatolásvédelem
  • Opcionális eszköztitkosítás és teljes merevlemez titkosítás

Stormshield Endpoint Security
Full Control

  • Külső eszközök blokkolása/engedélyezése sorozatszám alapján
  • Műveletek (pl.: írás) tiltása eszközönként
  • Fertőzött USB eszközök és adathordozók elleni védelem
  • Fájlmozgások monitorozása és kiértékelése
  • Vágólap tiltása alkalmazásonként
  • Fájltípus-hozzáférés tiltása alkalmazásonként
  • Fertőzőtt gépek karanténba helyezése
  • Wifi felügyelet és VPN kikényszerítése
  • Opcionális eszköztitkosítás és teljes merevlemez titkosítás

 

Próbálja ki saját hálózatában!

Tesztelje ingyenesen a végpontvédelem új generációját és kérje helyi Stormshield partnere tanácsát!

További információk: eutuzfal.hu