Kérjen AJÁNLATot a keresett termékre, vagy megoldásra a tényleges igények szerint!

Varonis dokumentum hozzáférés audit

Dokumentumvédelem és menedzsment a munkatársak növekvő adathalmazához

A New York-i székhelyű, tőzsdén jegyzett Varonis innovatív, komplex vállalati szoftver platformot fejleszt a struktúrálatlan, munkavállalók által generált vállalati adatok feltérképezésére, elemzésére, kezelésére, migrációjára és eszközök közötti szinkronizációjára. Ebben az adattömegben táblázatok, szövegszerkesztő által készített anyagok, prezentációk, hangrögzítések, videó fájlok, emailek, szöveges üzenetek és sok más anyag megtalálható, amelyek a mindennapi munkavégzés során létrejönnek, de sokszor rendszerezetlenül kerülnek tárolásra.

A hozzáférés audit használatával produktívabbak lesznek az alkalmazottak és biztonságosabb lesz az adatkezelés. Hozzáférés-szabályozási döntéseket biztosíthatunk, hogy mihez férhessenek hozzá az üzleti felhasználók. Biztosíthatjuk a megfelelő hozzáférést a megfelelő adatokhoz, a használat monitorozása mellett.

További információk: eutuzfal.hu/varonis info @ eutuzfal.hu

A kategóriában 1 termék található.
 • Varonis ingyenes próbaverziók

  Varonis ingyenes próbaverziók

  Varonis ingyenes próbaverzió bármely Varonis termékre. Varonis Data Governance Suite Hozzáférés audit. Használatával produktívabbak lesznek az alkalmazottak és biztonságosabb lesz az adatkezelés. DataPrivilege Hozzáférés-szabályozási döntéseket…

  0 Ft
  (0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db
  Max. rendelhető 1 db