Kérjen AJÁNLATot a keresett termékre, vagy megoldásra a tényleges igények szerint!

MailStore

MAILSTORE SERVER: AZ EMAIL ARCHIVÁLÓ

Teljes email archiváló és vállalati levéltár Microsoft Exchange és minden más levelezőrendszerhez

A MailStore Server modern, megbízható email archiváló technológiai, gazdasági és jogi előnyeivel minden vállalat és közintézmény biztonságosabbá és költséghatékonyabbá teheti levelezését, végleg kizárva az adatvesztés okozta károkat és jogi felelősséget. Ráadásul az archiváló a teljes levelezőrendszert tehermentesíti és végleg megszünteti a postafiókok méretkorlátozását.

Egyedülálló technológiai megoldásokkal, felhasználóbarát, magyar nyelvű kezelőfelülettel és alacsony árazásával mindenkinek ideális hosszú távú megoldást jelent.

safe Nincs több elveszített email
performance Villámgyors keresés és rendszerezés a teljes levéltárban
performance Tartósan tehermentesíti a levelezőszervert és a klienseket
law Megfelelőség az előírásoknak és eDiscovery

Világszerte több mint 35000 szervezet bízza a kulcsfontosságú emailek tárolását a MailStore Server archiválóra. A MailStore Server központi levéltárjában 1:1 másolatot készít az összes postafiókról, amely villámgyorsan kereshető és könnyen visszaállítható. Az email archívum Outlookból, böngészőből, táblagépekről és okostelefonokról is közvetlenül használható.

Email archiválás dióhéjban

Nincs több elveszített email

safe Véletlen és szándékos levéltörlés, szerverösszeomlás és megsérült PST fájlok fontos adatok elveszítéséhez vezethetnek. Sokan ráadásul a teljes levelezésüket letörlik, amikor elhagyják a céget. A MailStore Server teljesen megszünteti az adatvesztés kockázatát.

Villámgyors keresés a teljes levéltárban

performance A teljes üzleti levelezésben való villámgyors keresés sokkal gyorsabbá teszi a munkát: bármelyik csatolmány, szerződés, telefonszám vagy megrendelés várakozás nélkül előkeríthető. A keresés több postafiókban, vagy akár a teljes archívumban is történhet.

Tartósan tehermentesíti a levelezőrendszert

performance Az archiváló használata biztosítja, hogy a postafiókokban mindig csak az aktuális levelezés maradjon, így tartósan lecsökken a tárhelyigény és mindig gyors marad a levelezőszerver. Nem kell bővíteni és szervert cserélni, és sokkal gyorsabbá válik a biztonsági mentés is.

Megfelelőség és eDiscovery szolgáltatások

law A MailStore Server használatával könnyen megfelelhet a törvényi és iparági adatkezelési előírásoknak. Ha az archiválás nem kötelező az iparágában, akkor bírósági eljárások, adóellenőrzések, ügyfélpanaszok rendezésére biztosan előnyösen használhatja.

35 000 sikertörténet világszerte

A MailStore Server a világ vezető email archiváló megoldása: 35 000 ügyfél, multinacionális nagyvállalatoktól a néhány fős irodákig egyformán a MailStore biztonságos és megbízható levéltárjára bízza üzleti levelezését.

references-en1

A legnagyobb hazai nyilvános referencia ügyfél a T-Systems Magyarország Zrt., ahol a MailStore Server 3200 felhasználó teljes levelezésének hosszú távú megőrzéséről és rendszerezéséről gondoskodik.

98,9% ajánlaná másnak is

customersatisfactiongrafikon

A közel 500 MailStore Server felhasználó részvételével létrejött felmérésből kiderül, miként értékelik a MailStore email archiváló rendszert dokumentáltság, terméktámogatás, szolgáltatások és ár/érték arány szempontjából.

Rákérdeztünk arra is, hogy ajánlanák-e a MailStore Server archiválót másnak:

 • A válaszadók 98,9 százaléka szívesen ajánlaná
 • 97,6 százalékuk sorolta “jó” vagy “nagyon jó” kategóriába a termék stabilitását
 •  Az archiváló teljesítménye 94,4 százalékot  szerint kapott az IT adminisztrátoroktól

Egyedülálló archiváló technológia

Gyors telepítés, kockázatmentes tesztelés

zen A MailStore Server mindössze 10 perc alatt bármilyen Windows PC-re telepíthető. A telepítőcsomag mindent egyben tartalmaz. Az archiválás tesztelése és működése során pedig a MailStore Server semmit nem módosít a levelezőszerveren.

Skálázódó tárolási technológia

database A motorháztető alatt egy rendkívül fejlett adattároló rendszer rejlik, ami külső adatbázis nélkül, a telepítést követően rögtön elérhető. A rendszert óriási adattömeg tárolására tervezték, a gyakorlatban több ezer felhasználó tud egyetlen MailStore Server kiszolgálót használni.

Nem zsákutca – fejlett exportálási lehetőségek

arrows A MailStore Server használatával nem kerül zsákutcába: az archívumban tárolt levelek bármikor visszaállíthatók és exportálhatók, mindig szabadon hozzáférhetők maradnak. Akkor is, ha egy új archiválót választ.

Archiválható email szerverek, kliensek és fájlok

  • Exchange Server 2003, 2007, 2010, 2013 és 2016 valamint a Windows Small Business Server (SBS) változatok
  • Hosztolt Exchange szolgáltatások
  • Microsoft Office 365
  • MDaemon Messaging Server
  • IceWarp Server
  • Kerio Connect
  • Google Mail / Gmail levelezőrendszer
  • Bármilyen IMAP/POP3 levelezőszerver
  • Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird és más levelezőkliensek
  • PST, EML, MSG, MBOX és más levélfájlok

Gyorsan, kockázatmentesen telepíthető és tesztelhető

mailstore-server-boxTámogatott operációs rendszerek: Vista SP2, 7 SP1, 8, 8.1, 10, Windows Server 2008 SP2, 2011 SP1, 2012, 2016, virtuális infrastruktúrában is.

További információk: eutuzfal.hu