tuzfal.superwebaruhaz.huStormshield UTM tűzfalak Kisvállalatok, fiókirodák Stormshield SN310 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel

Stormshield SN310 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel

Ár: 772 160 Ft (608 000 Ft + 27% ÁFA) [2 480.12 EUR] / db Újdonság!
  STORMSHIELD SN310 1Y
  RAKTáRON
  SZÁLLÍTÁS: 2-5 MUNKAN
  GARANCIA: 12 Hó
 Gyártó: Stormshield »

Stormshield SN310 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel

Felhasználószámban és IP címben korlátlan licenc
Várható élettartam (MTBF): 25,2 év
8 Gigabit Ethernet interfész
3.5 Gbps tűzfal sebesség
2.4 Gbps tűzfal + IPS sebesség
300 000 egyidejű kapcsolat
600 Mbps hardveresen gyorsított VPN
100 IPSec VPN csatorna, 20 SSL VPN csatorna

Próbálja ki a Stormshield UTM technológiát és óvja meg adatait, ügyfeleit és munkavállalóit a külső és belső hálózati veszélyektől!

Premium UTM előfizetés: Prémium Kaspersky Antivírus, Extended Webfilter URL szűrés, NGFW, IPS, VPN, Vulnerability Manager, Antispam, Firmware frissítések, IPS frissítések, Vulnerability Manager, Alkalmazás frissítések, Antivirus frissítések, URL frissítések, Antispam frissítések.

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

Az első évforduló előtt a megújítási programban információt küldünk a regisztrált felhasználóknak, ami segít az igényeknek megfelelő előfizetés kiválasztásában.

Teljes védelmet és felügyeletet kap, a legjobb Stormshield előfizetéssel. A rendszer telepítéséhez vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!

Technical specifications

"Magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalak kényelmes és biztonságos vásárlással". Válasszon Európai IT biztonsági magyarul, az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe.

További információ:
http://eutuzfal.hu
Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.
 Postaköltség: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!
 Postaköltség: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)
 Postaköltség: Ingyenes

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.