MailStore Home_free Raktáron azonnal 12 hó  Gyártó: MailStore »

MailStore Home Ingyenes email archiváló saját felhasználásra

MailStore Home Ingyenes email archiváló saját felhasználásra Veszített már fontos levelet? Törölt véletlenül olyat, ami később kellett volna? Sok postafiókkal rendelkezik és már nem is tudja, hol keressen? A MailStore Home ingyenes és hatékony…
0 Ft
(0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db
Max. rendelhető 1 db

MailStore Home Ingyenes email archiváló saját felhasználásra

Veszített már fontos levelet? Törölt véletlenül olyat, ami később kellett volna? Sok postafiókkal rendelkezik és már nem is tudja, hol keressen? A MailStore Home ingyenes és hatékony archiváló megoldást nyújt az összes kérdésre. Gyűjtse össze teljes levelezését egyetlen archívumba, ami egy életen át Önnel marad.

PortableA MailStore Home minden postafiókjából összegyűjti a leveleket, hogy soha többet ne veszítsen el egyetlen fontos emailt sem. Az email archiváló ráadásul internetkapcsolat nélkül kereshető, vagyis a felhőben tárolt levelezését teljes mértékben elérheti kapcsolat nélkül is.

Tudta Ön, hogy számos ingyenes szolgáltató (például a Freemail, Citromail) rövid, pár hónapos időszak után teljes postafiókját automatikusan törli, ha bármilyen oknál fogva távol marad a fióktól? Tudta Ön, hogy a legutóbbi Gmail adatvesztés több mint 150 000 felhasználó levelezését érintette? Mentse leveleit a MailStore segítségével, mielőtt bármilyen váratlan helyzetbe kerülne.

Az email archiválót telepítve és hordozható (portable) változatban egyaránt használhatja, amivel egy USB meghajtón is bárhová magával viheti leveleit. A MailStore Home segítségével tehermentesítheti a levelezőkliensét is, amelyet az archiválóval szemben nem a több évnyi, több gigabájt méretű levelezés folyamatos tárolására és a benne való keresésre terveztek. A MailStore tömörítve, titkosítva, a lehető legkisebb tárhelyen tárolja akár évtizedes levelezését, amelyekben villámgyorsan, pillanatok alatt bármit megtalálhat.

Miért archiváljon?

A MailStore minden levelezést archivál

Internetes levelezés, pl.: Gmail, Yahoo, Outlook.com, Freemail, Citromail, stb. archiválása
POP3 és IMAP levelezés archiválása
Microsoft Outlook archiválása
Outlook Express és Windows Mail archiválása
Microsoft Exchange postafiókok archiválása
Microsoft Office 365 archiválása
Mozilla Thunderbird és SeaMonkey archiválása
.EML, .MSG és más email fájlok archiválása


Zárja ki az adatvesztést

Véletlen törlés, biztonsági mentés hiánya vagy lefagyás során megsérült adatfájlok miatt fontos emaileket veszíthet. Használjon MailStore Home archiválót, hogy ez sose fordulhasson elő Önnel.
A MailStore nem zsákutca

A MailStore Home archívumából egyszerűen exportálhatók a tárolt levelek, így azokat későbbi felhasználásra bármikor eredeti formájukban fel tudja használni.
Villámgyors keresés

Az összes postafiókban, több gigabájtnyi levelezésben és csatolmányok tartalmában villámgyorsan tud keresni a MailStore Home használatával.
Visszaállítás egyetlen kattintással

Nem kell többet biztonsági mentéshez nyúlnia, ha csak egy levelet keres. Egyetlen kattintással megnyithatja a MailStore Home használatával, és eredeti formátumban felhasználhatja.
Korlátlan méretű levelezés tárolására

A MailStore Home akár több évtizedes levelezést is képes tárolni, mivel a MailStore Server vállalati email archiváló több ezer felhasználóra méretezett tárolási rendszerét alkalmazza. A MailStore Home archiválóban biztonságban lesznek a régi és a jövőbeli levelei egyaránt.

Mobil archívum

A MailStore Home email archiváló hordozható (portable) változatban is elérhető, így telepítés nélkül egyetlen USB meghajtóról, pendrive-ról is futtatható. Csak mindig használjon márkás tárolóeszközt, hogy adatai biztonságban maradjanak.

Windows XP, Vista, 7, 8, 10 rendszerekhez
Ingyenes magán, nem üzleti célú használatra

Üzleti felhasználásra a teljes, továbbfejlesztett MailStore Server termékünk alkalmas.

További információ: https://eutuzfal.hu/mailstore/az-email-archivalo

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek