fsol Raktáron azonnal letöl  Gyártó: F-Secure »

F-Secure ingyenes, on-line vírusellenőrző magyarul

F-Secure Online Scanner ingyenes on-line szolgáltatás F-Secure on-line vírusellenőrző - magyar nyelven is (letöltési méret: kb 30MB) Sebezhetőség-ellenőrzés, működésképtelen és/vagy fertőzött…
0 Ft
(0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db

F-Secure Online Scanner ingyenes on-line szolgáltatás

F-Secure on-line vírusellenőrző - magyar nyelven is (letöltési méret: kb 30MB)

Sebezhetőség-ellenőrzés, működésképtelen és/vagy fertőzött gépek vírusellenőrzése, mentesítése.

SCAN AND CLEAN YOUR PC FOR FREE

Harmful items (malware, spyware, viruses and Trojans) can impact device and Internet performance, slowing down connections and affecting usability. They also pose a risk to consumer privacy. Private credentials like passwords can be stolen, providing cyber criminals with access to online bank accounts, social media accounts, and other personal data.

F‑Secure Online Scanner helps to get rid of viruses and spyware that may cause problems on your PC, and it works even if you have another security software installed on your computer. F‑Secure Online Scanner is easy to use with just a couple of clicks: just download it and run it. It does not leave anything on your PC.

.

Letöltés: https://www.f-secure.com/en/web/home_global/online-scanner

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!