Kérjen AJÁNLATot a keresett termékre, vagy megoldásra a tényleges igények szerint!

Kosár

Az Ön kosara üres.

Stormshield

Stormshield

Megérkezett a Stormshield: a NETASQ új termékcsaládja

Már elérhető a NETASQ kibővített termékpalettája: megjelent a Stormshield Network Security tűzfalcsalád, a Stormshield Endpoint Security fejlett végpontvédelmi rendszer és a Stormshield Data Security titkosító megoldás.

A NETASQ mostantól Stormshield

 

A Stormshield termékcsalád megjelenésével új mérföldkőhöz érkezett a legnagyobb európai tűzfalgyártó, az Airbus Csoporthoz tartozó NETASQ. Az új, kibővült kiberbiztonsági termékek nem csupán új megoldásokat jelentenek, de a vállalat is jelképesen nevet vált és ezentúl minden megoldását Stormshield névvel fejleszti.

Az európai kiberbiztonság

 

A Stormshield nem más, mint a vezető európai kiberbiztonsági megoldások gyűjtőneve: a legjobb új generációs tűzfal, végpontvédelem és adattitkosítás együttes feladata a komplex támadások, APT-k elleni hatékony és legmagasabb európai kormányzati szinteken bizonyított kiberbiztonság megteremtése.

 

Ismerje meg az újdonságainkat!

 

A Stormshield Network Security termékcsalád teljesen új szoftvert és megújult nagyvállalati hardvereket egyformán tartalmaz. Az új, moduláris SN sorozatú modellek akár 80 Gbps szűrési teljesítményre is képesek.

Az új modellek megjelenésével a megújult és kibővítetttűzfalszoftverre frissíthet minden* NETASQ UTM tűzfallal rendelkező ügyfelünk, így a korábban vásárolt NETASQ tűzfalak ingyenesen Stormshield változattá alakíthatók.

 • ÚJ TŰZFALAK Új, moduláris nagyvállalati tűzfalaink akár 80 Gbps szűrési képességet is biztosítanak
 • ÚJ WEBES KEZELŐFELÜLET A megújult kezelőfelület kiegészült napló- és eseménykezelő felületekkel
 • ÚJ SSL VPN Teljes SSL VPN csatornák mobil felhasználónak az új, ingyenes Stormshield klienssel
 • ÚJ FELHŐ BACKUP Jelszóval védett, titkosított automatikus mentéseket készíthet a tűzfal beállításairól a megújult MyStormshield.eu portálra, vagy saját backup szerverre
 • KOLLABORATÍV BIZTONSÁG Az új tűzfalmodulok közötti együttműködés segítségével biztonságosan különválaszthatók és szigorúbb ellenőrzés alá vonhatók a sebezhetőségeket tartalmazó végpontok
 • MEGNÖVEKEDETT TELJESÍTMÉNY A megújult architektúra sokkal nagyobb tűzfal teljesítményt biztosít, míg az optimalizált VPN implementáció jelentős VPN teljesítmény növekedést eredményez, minden új és régi eszközön egyformán
 • KIBŐVÍTETT IPV6 TÁMOGATÁS Hálózati modulok, IPS, DHCP és SLAAC képességekkel
 • MICROSOFT SZOLGÁLTATÁS TŰZFAL Növelje tovább szerverei biztonságát az új, több mint 50 Microsoft RPC szolgáltatást biztosítani képes tűzfallal
 • HTTP CACHE PROXY Helyi gyorsítótár a webböngészés optimalizálásához
 • DHCP OVER IPSEC Támogatás távoli DHCP kiszolgálók használatához
 • LACP/LAG A nagyvállalati tűzfaltípusok lehetőséget biztosítanak a hálózati kapcsolatok aggregálására

* a frissítés feltétele az aktív UTM előfizetés, és US, NG vagy V sorozatú NETASQ tűzfal. A frissítés már ingyenesen elérhető minden támogatott tűzfal számára. Kérje rendszergazdája / Stormshield partnere segítségét a frissítésben!

Ismerje meg új termékeinket!

 

stormshield-products

Stormshield Endpoint Security

A Windows-alapú munkaállomások és szerverek védelmére fejlesztett Stormshield Endpoint Security az antivírusok evolúciójának legújabb állomása.

A proaktív, viselkedés-alapú, vírusadatabázisok és szignatúrák nélküli védelmi rendszer bizonyítottan képes megállítani a legújabb kibertámadásokat: a trójai programokat bejuttató sebezhetőségek védelmével, az operációs rendszer biztosításával, egyedülálló APT-elleni moduljaival a Stormshield Endpoint Security jelenti az új generációs végpontvédelmet.

Alkalmazásvezérlő, eszközkezelő, wifi szabályozó és külső hozzáféréseket ellenőrző moduljai megteremtik a vállalati biztonsági házirend alapjait, amely az átjáró tűzfalhoz hasonló, szigorú használati házirendet biztosíthat minden munkaállomáson és szerveren.

Stormshield Data Security

A hálózati és végpontvédelmet kibővítő Stormshield Data Security kizárólag az adatok titkosított, biztonságos tárolását és megbízható hozzáférést teszi lehetővé. Segítségével az adatoktól a hálózati végpontokig teljes védelmet biztosít a Stormshield termékcsalád.

Magyar nyelvű Európai biztonságú hardveres profi UTM tűzfalak

További információk: eutuzfal.hu