Stormshield SN210 1y Rendelésre 2-5 munkanap 12 hó  Gyártó: Stormshield »

Stormshield SN210 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel

Akciós!
Az akció időtartama: 2022-07-25 - A készlet erejéig.
Stormshield SN210 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel Felhasználószámban és IP címben korlátlan licencVárható élettartam (MTBF): 20,6 év8 Gigabit Ethernet interfész (1 x WAN, 6 x LAN, 1 x DMZ)
723 525 Ft 590 652 Ft
(465 080 Ft + 27% ÁFA) [1 500.98EUR] / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.

Stormshield SN210 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel

Felhasználószámban és IP címben korlátlan licenc
Várható élettartam (MTBF): 20,6 év
8 Gigabit Ethernet interfész (1 x WAN, 6 x LAN, 1 x DMZ)
2 Gbps tűzfal sebesség
1,6 Gbps tűzfal + IPS sebesség
200 000 egyidejű kapcsolat
350 Mbps hardveresen gyorsított VPN
50 IPSec VPN csatorna, 20 SSL VPN csatorna

Próbálja ki a Stormshield UTM technológiát és óvja meg adatait, ügyfeleit és munkavállalóit a külső és belső hálózati veszélyektől!

Premium UTM előfizetés: Prémium Kaspersky Antivírus, Extended Webfilter URL szűrés, NGFW, IPS, VPN, Vulnerability Manager, Antispam, Firmware frissítések, IPS frissítések, Vulnerability Manager, Alkalmazás frissítések, Antivirus frissítések, URL frissítések, Antispam frissítések.

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

Az első évforduló előtt a megújítási programban információt küldünk a regisztrált felhasználóknak, ami segít az igényeknek megfelelő előfizetés kiválasztásában.

Teljes védelmet és felügyeletet kap, a legjobb Stormshield előfizetéssel. A rendszer telepítéséhez vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!

Technical specifications

"Magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalak kényelmes és biztonságos vásárlással". Válasszon Európai IT biztonsági magyarul, az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe.

További információ: https://eutuzfal.hu/wp-content/uploads/2022/01/SNS-EN-SN210-Datasheet-202009-min.pdf

Szállítás

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék általában átvehető. A számlát előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek