tuzfal.superwebaruhaz.huMojo Networks WiFi WiFi tápegység, antenna, PoE injector Antenna-O90 3 Dual Band (2.4 and 5 GHz) 7 dBi Omnidirectonal antennas for O90

Antenna-O90 3 Dual Band (2.4 and 5 GHz) 7 dBi Omnidirectonal antennas for O90

Ár: 14 605 Ft (11 500 Ft + 27% ÁFA) [46.86 EUR] / db
  ANTENNA O90
  RENDELéSRE
  SZÁLLÍTÁS: 1-3 MUNKAN
  GARANCIA: 12 Hó
 Gyártó: Mojo Networks »

Mojo Networks Antenna-O90

3 Dual Band (2.4 and 5 GHz) 7 dBi Omnidirectonal antennas for O90

További információ:
http://www.mojonetworks.com/
Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.
 Postaköltség: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!
 Postaköltség: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)
 Postaköltség: Ingyenes

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.