CSNA Rendelésre 1 hónapon belül 36 hó  Gyártó: Stormshield »

Certified Stormshield Administrator tréning

Certified Stormshield Administrator tréning A teljes körű és folyamatos katonai minősítésű hálózati védelem biztosításához, valamint a felhasználók és alkalmazások teljes körű szabályozhatóságának igény szerinti megvalósításához feltétlenül javasoljuk a Stormshield…
127 000 Ft
(100 000 Ft + 27% ÁFA) [325.93EUR] / db
Max. rendelhető 8 db

Certified Stormshield Administrator tréning

A teljes körű és folyamatos katonai minősítésű hálózati védelem biztosításához, valamint a felhasználók és alkalmazások teljes körű szabályozhatóságának igény szerinti megvalósításához feltétlenül javasoljuk a Stormshield hazai képviseleténél kedvezményes áron elérhető UTM tűzfalak gyakorlat orientált adminisztrátori és magasabb szintű tanfolyamait, vizsgáit.

A Stormshield UTM tűzfal kezdeti beállításainak elvégzéséhez és a biztonsági házirend kialakításához szükséges alapvető tanfolyam: Certified Stormshield Network Administrator (CSNA), időtartama: 24 óra (általában 3 egymást követő nap Budapesten, vagy igény szerinti más helyszínen, legalább 3 fő részvétele esetén).

A tréningen a gyakorló Stormshield UTM tűzfalat biztosítjuk, de új tűzfal integrációja esetén saját környezetben is lebonyolítható a tréning. Az oktatást követően angol nyelvű online vizsga biztosított, két próbálkozási lehetőséggel, ami 3 évre érvényes CSNA bizonyítványt ad.

 

Certified Stormshield Administrator (CSNA)
24 óra, 100.000,- Ft + ÁFA
Alapszintű Stormshield Network Security tanfolyam
Előfeltétel: hálózati alapismeretek
 

Ár: 100.000,- Ft + ÁFA/fő, maximum 8 fő

Oktatások speciális környezetben akár egyedi igény szerint is!

További információ: https://eutuzfal.hu/stormshield/tuzfal-telepites/

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek