CRF Készlethiány Online azonnal letölthető

Cybereason RansomFree ingyenes védelem zsarolóvírusok ellen

Mivel elsősorban még mindig a Windowsra érkezik a legnagyobb számban zsarolóprogram, ezért erre a platformra készítette el a Cybereason a RansomFree nevű, valós időben detektáló szoftvert, amit otthoni használatra ingyenesen letölthető, a kompatibilitási listán pedig a Windows 7, 8,…
0 Ft
(0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db
Készlethiány!
Mivel elsősorban még mindig a Windowsra érkezik a legnagyobb számban zsarolóprogram, ezért erre a platformra készítette el a Cybereason a RansomFree nevű, valós időben detektáló szoftvert, amit otthoni használatra ingyenesen letölthető, a kompatibilitási listán pedig a Windows 7, 8, 10, szerveroldalról pedig a Windows Server 2008 R2, illetve 2010 R2-es rendszert találjuk.

Az ingyenesség ára az, hogy a szoftver névtelen adatokat gyűjt, például ha elkapott egy kártevőt, akkor azt feltölti a Cybereason egyik erre a célra fenntartott szerverére, sőt további adatokat oszt meg a fejlesztővel, hogy a jövőben még több információval rendelkezzenek az adott ransomware működésével kapcsolatban.

A biztonsági cég honlapjának tanulsága szerint több mint negyvenféle ransomware családot vizsgáltak meg, beleértve a Locky, a TeslaCrypt, a Cryptowall, a Cerber, a Jigsaw és még sok más kártevőfamíliát, ami alapján 99 százalékos biztonsággal ismerik fel azokat a korábban még nem látott titkosítóalgoritmusokat is, melyek viselkedésükben jelentősen eltérnek a normál programok működésétől.

Természetesen fals riasztásokra is kell számítania azoknak, akik maguk titkosítanak fájlokat illetve struktúrákat, de inkább kapjanak figyelmeztetést a szándékos történésekről is, mint átcsússzon a védőhálón egy nem kívánt programkód. Ha valaki szeretné alaposabban megismerni a szoftver működését telepítés előtt, a Cybereason közzétett egy ötvenhét perces videót, melyen részletesen bemutatják, hogyan működik a program.

Forrás: itcafe.hu

Válasszon korszerű és előremutató IT biztonsági megoldásokat az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe
Letöltés: https://ransomfree.cybereason.com/download/
Video: https://www.youtube.com/watch?v=8irjdt0okg8

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!