Darktrace teszt Előrendelhető 15-30 munkanap  Gyártó: Darktrace »

Darktrace gépi tanulás és MI alapú védelmi TESZT rendszer a kibertámadások ellen

A Darktraceszel több támadás és gyorsabban észlelhető. A Darktrace megoldása az önálló gépi tanuláson alapuló védelmi rendszerének köszönhetően a vállalatokat fenyegető támadásokat akár 40%-kal kevesebb idő alatt észleli, illetve használatával jelentősen csökkenthetők…
0 Ft
(0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db

A Darktraceszel több támadás és gyorsabban észlelhető.

A Darktrace megoldása az önálló gépi tanuláson alapuló védelmi rendszerének köszönhetően a vállalatokat fenyegető támadásokat akár 40%-kal kevesebb idő alatt észleli, illetve használatával jelentősen csökkenthetők az egyéb védelmi megoldásokra költött kiadások.

Kipróbálná? Rendelje meg teszt rendszerünket!

A Darktrace teljesen új szemléletű - mesterséges intelligencia és gépi tanulás alapú - védelmi rendszer a kibertámadások széles skálája ellen.

A normál viselkedést megtanuló Darktrace valós időben azonosítja a normálistól eltérő hálózati veszélyeket, hasonlóan ahogy az emberi immunrendszerhez leküzdi az ismeretlen fertőzéseket.

A Darktrace segít azonosítani:
· a még ismeretlen, célzott, a vállalat ellen irányuló támadásokat
· belső veszélyek, csalások, adatlopások előkészítését
· zsaroló vírusok, bitcoin bányászat és más botok telepítését
· hátsókapuk jelenlétét és alkalmazását
· ellopott jelszavakkal és belépési adatokkal való visszaélést
· kockázatos, vagy illegális felhasználói tevékenységet

A vállalat mögött nemzetbiztonsági szervezeteknél képzett mérnökök és fejlesztők állnak. A Gartner piackutató szerint ‘Cool Vendor’, valamint 2016 legjobb biztonsági vállalatának választott Darktrace a piac egyik leggyorsabban növekvő gyártója. Itthon a Honvédelmi Minisztérium számít az egyik legkritikusabb felhasználónak.

A Darktrace egyszerűen és kötelezettségtől mentesen tesztelhető saját környezetben. Az ügyfélminősítést követően egy hónapra ingyenesen biztosítunk teszteszközt, valamint heti jelentéseket, workshopot a veszélyek kiértékelésével. A tesztelést követően az ügyfelek 80 százaléka a Darktrace hosszú távú bevezetése mellett dönt.

 

További információ: https://eutuzfal.hu/darktrace/
Demó: Egyeztessen velünk Darktrace demó időpontot! Online vagy helyben.

Szállítás

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék általában átvehető. A számlát előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!