FSBS499Y1 Raktáron 1 munkanap 12 hó  Gyártó: F-Secure »

F-Secure Business Suite 100-499 felhasználóig 1 éves előfizetés

F-Secure Business Suite 100-499 felhasználóig 1 éves előfizetés (felhasználónkénti ár) Client Security, Server Security, Email and Server Security és SRSVE termékek tetszőleges elosztásban választhatóak. Az…
4 940 Ft
(3 890 Ft + 27% ÁFA) [15.53EUR] / db
Min. rendelhető: 100 db Max. rendelhető 499 db
F-Secure Business Suite 100-499 felhasználóig 1 éves előfizetés (felhasználónkénti ár)

Client Security, Server Security, Email and Server Security és SRSVE termékek tetszőleges elosztásban választhatóak. Az árnál csak az összesített előfizetések mennyisége számít. Ezt a megredelés visszaigazolása előtt minden esetben pontosítjuk.

Méretezhető biztonság a teljes szabályozásért és a fejlett központi menedzsmentért.
- Eszköz- és kiszolgálóbiztonság
- Javításkezelés
- Virtual Security

Helyi telepítés, helyszíni kiszolgálók
Licencek és házirendek fejlett kezelése
Akár 100+ licenccel is használható

A kívánt felhasználó számot (Mennyiség (db):) válassza ki a rendeléskor. Írja be a kívánt darabszámot, illetve a mínusz (-) vagy plusz (+) gomb használatával tudja változtatni.

A rendelést minden esetben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

A licencigazolást az emailben elküldött számla ellenértékének beérkezését követően kapják meg.
További információ: https://www.f-secure.com/hu_HU/web/lite/business/products/business-suite
Védeni kívánt eszközök (választható): Client Security, Server Security, Email and Server Security, SRSVE

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek