FSPSBP24Y1 Raktáron 1 munkanap 12 hó  Gyártó: F-Secure »

F-Secure PSB PREMIUM, Computer Protection, Server-, Mobile Security 5-24 felhasználóig 1 évre

PSB, Computer Protection Premium & Server Protection Premium F-Secure Protection Service for Business (PSB) PREMIUM, Computer Protection, Mobile Security & Server Security 5-24 felhasználóig
12 256 Ft
(9 650 Ft + 27% ÁFA) [31.65EUR] / db
Min. rendelhető: 5 db Max. rendelhető 24 db

PSB, Computer Protection Premium & Server Protection Premium

F-Secure Protection Service for Business (PSB) PREMIUM, Computer Protection, Mobile Security & Server Security 5-24 felhasználóig 1 éves előfizetés (felhasználónkénti ár)

Kategóriájában legjobb üzleti védelem a számítógépeinek, mobileszközeinek és kiszolgálóinak.

A Protection Service for Business a legjobb, legátfogóbb végpontbiztonsági csomag a piacon. Úgy terveztük, hogy képes legyen komplex vállalati biztonsági igények kielégítésére anélkül, hogy jelentős fenntartási vagy felügyeleti költségekkel terhelné Önt.

A PREMIUM funkció magába foglalja az F-Secure DataGuard megoldását, amely lehetővé teszi a kritikus felhasználói adatok felügyeletét a nem várt beavatkozások ellen, az olyan viselkedéseknél, amik jellemzően a zsaroló programokhoz kapcsolódnak.

Megvédi az összes eszközét minden fenyegetéstől, így a zsarolóprogramoktól és az adatkiszivárgásoktól is. Védelmet nyújt Windows- és Mac-számítógépekhez, iOS- és Android-okostelefonokhoz, illetve számos kiszolgálói platformhoz is, továbbá jelszóvédelmet is kínál. *Forrás: AV-Test, 2011-14, 2016

Sokkal több, mint puszta víruskereső

A folyamatosan változó kockázati tényezők világában olyan modern védelemre van szüksége, amely több, egymást kiegészítő rétegből tevődik össze.

A Protection Service for Business úttörő technológiákat használ, például heurisztikus elemzést, gépi tanulást és valós idejű veszélyészlelést, melyekkel képes folyamatos védelmet garantálni Önnek. Megállítja a támadásokat a használt technikák és viselkedések azonosításával és ellehetetlenítésével, ahelyett hogy egyszerű azonosító jegyekre támaszkodna.

A „Live Security" névre keresztelt megközelítésünk kombinálja ezeket a fejlett technológiákat az elemzőink, a biztonsági specialistáink és a behatolástesztelőink legújabb meglátásával. Folyamatosan javítjuk az Önnek nyújtott védelmet a következő négy kulcsfontosságú területen: Előrejelzés, Megelőzés, Észlelés és Válasz.

Felügyeleti portál

Minden funkciót egyetlen felhőalapú konzolon keresztül kezelhet. Ez leegyszerűsíti a végpontbiztonsági összetevők, a használt biztonsági profilok és a további biztonsági eszközök telepítését, felügyeletét és figyelését.

  • Egyetlen portál a telepítéshez, a felügyelethez és a figyeléshez
  • Integrált mobilflotta-felügyelet
  • Automatikus javításkezelés
  • Integrált jelszóvédelem
  • Nincs szükség kiszolgálói hardverre
  • Teljes integráció támogatás a külső menedzsment eszközök számára


Felhőben felügyelt végpontvédelem munkaállomások, mobil eszközök és szerverek együttes védelmére.
Protection Service for Business Premium, Workstation, Mobile & Server Security

A kívánt felhasználó számot (Mennyiség (db):) válassza ki a rendeléskor. Írja be a kívánt darabszámot, illetve a mínusz (-) vagy plusz (+) gomb használatával tudja változtatni.

A rendelést minden esetben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

A licencigazolást az emailben elküldött számla ellenértékének beérkezését követően kapják meg.

További információ: https://eutuzfal.hu/f-secure
Védeni kívánt eszközök (választható): Workstation (PC), Szerver, Mobil eszköz

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek