fsr Előrendelhető várhatóan 2017. júniustól rend 12 hó  Gyártó: F-Secure »

F-Secure Radar sebezhetőség audit megoldás

Hamarosan elérhetővé válik az F-Secure Radar sebezhetőség audit megmutatja, hogy mely hálózati végpontok támadhatóak. F-Secure Radar az Üzleti kritikus sérülékenységek kezeléseAz F-Secure Radar kulcsrakész biztonsági sérülékenység kezelő…
0 Ft
(0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db

Hamarosan elérhetővé válik az F-Secure Radar sebezhetőség audit megmutatja, hogy mely hálózati végpontok támadhatóak.

F-Secure Radar az Üzleti kritikus sérülékenységek kezelése

Az F-Secure Radar kulcsrakész biztonsági sérülékenység kezelő platform. Lehetővé teszi a belső és külső fenyegetések azonosítását és menedzselését, a kockázatok bejelentését és a jelenlegi és jövőbeli előírásoknak való megfelelést (például a PCI és a GDPR megfelelés). Segítségével láthatóvá tehető az árnyék-IT a teljes támadási felület felkutatásához és a számítógépes fenyegetésekhez kapcsolódó kritikus sebezhetőségek kezeléséhez.

Próbálja ki ingyenesen. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az előzetes érdeklődést követően jelezni tudjuk, amint elérhetővé válik a termék.

További információ: https://eutuzfal.hu/f-secure/f-secure-radar/

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!