IERM V Rendelésre 14 12 hó

Ingyenes Express Risk Assessment a szervezeteket fenyegető belső veszélyek feltérképezésére

Ingyenes Express Risk Assessment humánközpontú biztonsági megoldások témakörben, a szervezeteket fenyegető belső veszélyek feltérképezésére. A humánközpontú biztonsági megoldások - szemben az eszköz-alapú, hagyományos megoldásokkal (tűzfal, antivírus,…
0 Ft
(0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db
Max. rendelhető 1 db

Ingyenes Express Risk Assessment humánközpontú biztonsági megoldások témakörben, a szervezeteket fenyegető belső veszélyek feltérképezésére.

A humánközpontú biztonsági megoldások - szemben az eszköz-alapú, hagyományos megoldásokkal (tűzfal, antivírus, DLP, stb.) - nem a kártevőkre és külső támadásokra, hanem a felhasználókra és kockázatos tevékenységükre fókuszálnak. Az ügyfeleknél gyűjtött tapasztalatok alapján a humánközpontú megközelítés egyszerű választ tudni adni az alábbi kérdésekre:

- Pontosan mit csinált és milyen adatokat másolt le egy munkavállaló, mielőtt elhagyta a vállalatot?
- Ki fért hozzá egy kiszivárgott árajánlathoz az elmúlt 6 hónapban?
- Belépett-e illetéktelen egy rendszergazdai jelszóval?
- Hozzáfér-e egy rendszergazda privát adatokhoz, például nyaralási képekhez?
- Hozzáfér-e egy külső alvállalkozó üzleti adatokhoz, amelyek nem kapcsolódnak a karbantartási munkájához?
- Melyik munkavállalók készülnek arra, hogy elhagyják a vállalatot?
- Milyen felhőmegosztó szolgáltatásokat használnak és milyen fájlok kerülnek ki a felhőbe?
- Milyen veszélyek jutnak át a jelenlegi védelmünkön, mikor hibázik pl.: a tűzfal vagy a DLP?
- Ki tölt le illegális tartalmakat, és ki telepít fájlcserélő szoftvert a hazavitt laptopjára?
- Munkaidőben mennyi időt töltenek a munkavállalók közösségi hálózatokon vagy YouTube-on?

A fenti kérdéseken túl a humánközpontú biztonsági megoldások számos más problémára egyszerű és közvetlen választ adnak, amelyeket a komplex eszközalapú biztonsági rendszerek nem képesek rendszerezetten kimutatni. A megoldások szintén kulcsfontosságú eleme a számonkérhetőség megvalósítása: akármilyen incidens is történjen, minden elkövető biztos lehet a lebukásban. Ez pedig jelentős visszatartó erőt jelent a belső veszélyek ellen, és új szintre emeli a vállalati IT biztonságot.

Az ingyenes Express Risk Assessment - a szolgáltatást igénybe vevő szervezet adatainak megadását követően - regisztrációs és előminősítési folyamaton megy keresztül a megoldásszállító Magyarországi képviseletének közreműködésével. A felmérés előkészítése csupán néhány órát vesz igénybe. A felhasználók és az üzlet számára észrevétlen teljes folyamat csupán néhány hetet vesz igénybe, de egyes előzetes adatok már néhány óra alatt rendelkezésre állnak. A felmérés a Magyarországi és Szervezeti szabályzókkal teljesen összhangba hozható, a teljes folyamat, és a végeredmény is megfelelően naplózott és auditált, így jogsérelemtől sem kell tartani.

Ne habozzon, rendelje meg az ingyenes felmérést még ma! (helyezze a >Kosárba< és válassza az "Elektronikusan" szállítási módot).

Természetesen hagyományos úton telefonon, vagy emailben is jelezheti érdeklődését az Ingyenes Express Risk Assessment-re.

Our Express Risk Assessment will outline your problem areas, prioritize risk, and give you concrete steps to take to improve your data security.

 

A rendelést minden esetben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

___

Tekintse meg a Humán kockázatok kezelése témába tartozó további megoldásainkat is!

.

További információ: http://eutuzfal.hu/human-kockazatok-kezelese

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!