tuzfal.superwebaruhaz.huSTEALTHbits SIEM adapter Kockázatértékelés ingyenesen a STEALTHbits közreműködésével

Kockázatértékelés ingyenesen a STEALTHbits közreműködésével

Ár: 0 Ft (0 Ft + 27% ÁFA) [0 EUR] / db
  SBFRA5H
  RENDELéSRE
  SZÁLLÍTÁS: 1-5 MUNKAM
 Gyártó: STEALTHbits »
STEALTHbits Free Data Security Risk Assessment - In as little as 5 hours, we'll assess your top 5 data security vulnerabilities.

Top 5 adatbiztonsági sebezhetőség feltérképezése 5 óra alatt, díjmentesen a STEALTHbits közreműködésével. A folyamat végén összefoglaló jelentéssel az elvégzett kockázatértékelésről. A jelentkezést előminősítés követi. Jelentkezni a szervezet és a döntéshozó, vagy döntés előkészítő adatainak megadásával lehet.

Teljes körű Data Access Governance

File Activity Monitor

Fájlmozgások és hozzáférések auditálása
Gyorsan kereshető, teljes audit trail
SIEM integráció minimális eseményszámmal

StealthAUDIT analitika

Adatgazdák meghatározása
Javaslat jogosultságokra és csoportokra
Kritikus üzleti adatok felügyelete

StealthINTERCEPT beavatkozás

Valós idejű beavatkozás és riasztás
Szabályalapú, védett objektumok
Zsarolóvírusok és adattörlések ellen

A vállalatok és szervezetek 65 százaléka tart adatlopástól vagy rendszergazdai jogosultságokkal való visszaéléstől. 91% szerint az alkalmazottak olyan adatokhoz is hozzáférhetnek amikkel nem dolgoznak, és 70% nem képes monitorozni és auditálni a privilegizált felhasználókat.

Forrás: Dimensional Research, The Growing Security Threat from Insiders

StealthAUDIT
Pillanatok alatt telepíthető, ágensmentes technológia a jogosultságok gyors rendezéséhez. A StealthAUDIT Management Platform adja a Stealthbits termékcsalád alapját: nyílt architektúrával, adatbázissal és rugalmasságával számos különböző feladatra felhasználható.

A StealthAUDIT működése az Active Directory integrációval kezdődik.

A fájlrendszer metaadatait intelligensen összehasonlítja az AD jogosultságokkal és csoporttagságokkal, majd javaslatokat tesz a jogosultságok szűkítésére, AD hibák megszüntetésére, egyedi vagy akár tömeges változatásokra.

Az összegyűjtött adatok egy SQL adatbázisban struktúráltan, szabadon felhasználhatók.

Támogatott platformok
Active Directory, Exchange, Sharepoint, Office365, Dropbox, Filerendszer, NAS, sSystems Governance

További információk:

docs.com/EUtuzfal
info@eutuzfal.hu
stealthbits.com
.
További információ:
http://eutuzfal.hu
Max. rendelhető 1 db
Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.
 Postaköltség: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!
 Postaköltség: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)
 Postaköltség: Ingyenes

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.