tuzfal.superwebaruhaz.huMojo Networks WiFi Mojo Networks C130, 1 éves Mojo Cloud előfizetéssel

Mojo Networks C130, 1 éves Mojo Cloud előfizetéssel

Ár: 272 923 Ft (214 900 Ft + 27% ÁFA) [871.04 EUR] / db
  C130-CLD-1YR
  RENDELéSRE
  SZÁLLÍTÁS: 1-3 HéT
  GARANCIA: 12 Hó
  SÚLY: 1.3 KG
 Gyártó: Mojo Networks »
Mojo Networks C130, 1 éves Mojo Cloud előfizetéssel (1 db eszköz) és az egyedülálló Mojo Limited Lifetime Warranty biztonságával!
Mojo Networks C130 4x4:4 tri radio 802.11ac wave-2 access point, internal antennas

Váltsa le elavult wi-fi hálózatát nagy teljesítményű, mindig megbízható és látványos vendég wi-fit biztosító Mojo Networks 802.11ac megoldásra!

Az új, kontroller nélkül működő Mojo Networks C130 hozzáférési pontok korszerű és gyors kapcsolódást biztosíthatnak laptopjai és mobil eszközei számára.

Automatikus működéssel, kontroller nélküli gyors telepítéssel és egyedülálló vezetéknélküli biztonsági szolgáltatásokkal a Mojo Networks ideális választás minden vállalati wi-fi telepítéshez.

Miért Mojo Networks?

A vezető felhő-alapú wi-fi gyártó megoldásai számos egyedülálló előnyt biztosítanak a többi kontroller-alapú wi-fivel szemben:

• Vendég wi-fi, Facebook, Twitter, Foursquare, SMS, kupon és más pluginnel, beépített részletes jelentésekkel
• A világ egyetlen teljes körű vezeték nélküli biztonsági rendszere (WIPS)
• Kontroller nélkül működik, tetszőleges eszközszámban
• Két perc alatt működésre kész, felhő menedzsmenttel

Az ár egy éves Mojo Cloud előfizetést tartalmaz, amely egy év elteltével kedvezményesen megújítható (az egy éves Mojo Cloud megújítás listaára nettó 52.000,- Ft).

Az AP-k üzemeltetéséhez tápellátást is biztosító PoE switch szükséges (vagy különálló tápegység is vásárolható).

További részletekért forduljon hozzánk bizalommal.

C-130
Indoor, tri-radio, 4x4:4 MU-MIMO access radio, 2x2:2 scanning radio, up to 1.7 Gbps
Enterprise-grade MU-MIMO 802.11ac Wave 2 tri-radio access point supporting four spatial streams across both access radios, a third 2x2 MIMO multi-function radio for dedicated scanning, and fully featured using PoE+ (802.3at) power
The industry's only enterprise access point with a 2x2 third radio that provides consistent, high performance access, unparalleled RF visibility and automatic, over-the-air threat prevention
Most powerful access point leveraging multi-user MIMO and beamforming for ultimate throughput potential
The best device for critical, high-density networks in large schools, auditoriums, large remote offices, meeting rooms and enterprise campuses
Best-in-class performance at a lower cost than competitive 802.11ac Wave 1 and Wave 2 access points
MSRP of $362 per year includes 3-year cloud subscription, support and maintenance

Read the datasheets for the C-130: http://www.mojonetworks.com/resource-pdfs/340/mojo-c-130-datasheet.pdf
.
További információ:
http://www.mojonetworks.com/products/wifi-access-points#c-130
Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.
 Postaköltség: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!
 Postaköltség: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.