OITwda+y1 Rendelésre 1 munkanap 12 hó  Gyártó: ObserveIT »

ObserveIT Windows Desktop Agent első éves támogatással

ObserveIT Windows Desktop Agent, első éves gyártói támogatással. Az ObserveIT Standard vagy High Availability menedzsment szerver mellé választhatóak a különféle ObserveIT Desktop vagy Szerver ágensek. Így állítható össze a különféle komponenesekből…
54 864 Ft
(43 200 Ft + 27% ÁFA) [169.30EUR] / db

ObserveIT Windows Desktop Agent, első éves gyártói támogatással.
Az ObserveIT Standard vagy High Availability menedzsment szerver mellé választhatóak a különféle ObserveIT Desktop vagy Szerver ágensek.
Így állítható össze a különféle komponenesekből az egyedülálló szerver és desktop tevékenység rögzítő és auditáló, humán tevékenységek kockázatainak kezelésére szolgáló IT biztonsági rendszer.

ÓVJA MEG ÜZLETÉT AZ EMBERI KOCKÁZATOKTÓL!

KÉPERNYŐ RÖGZÍTÉS ÉS HUMÁN AUDIT

Az Observe IT megoldásai mindent rögzítenek, ami a szervereken és az üzleti alkalmazásokban történik. Auditáljon és kerülje el az illetéktelen adatokhoz való hozzáférést!

Rögzítsen mindent: a rendszergazdák, a külső üzemeltetők és a kritikus üzleti felhasználók tevékenységét

Rendszergazdák

Auditáljon minden műveletet, ami a kritikus üzleti adatokat tároló szerverein történik. Kövesse a konfiguráció változásokat, kerülje el az üzleti adatokkal való visszaélést.

Külső üzemeltetők

Biztosítsa, hogy a külső partnerek nem lépnek túl hatáskörükön és csak a szükséges feladatokkal foglalkoznak. Óvja meg kritikus adatait a visszaélésektől!

Üzleti felhasználók

Ellenőrizze és auditálja kritikus üzleti alkalmazásai működését, előzze meg a belső felhasználók visszaéléseit és az illetéktelen adatokhoz való hozzáférését.

Több mint 1200 elégedett ügyfél

coca-cola-customer
“Amint a beszállítóink megtudták, hogy minden tevékenység rögzítésre kerül, hirtelen sokkal könnyebb lett a munkánk velük… a hibakeresés és a felelősség kiderítése sokkal egyszerűbbé vált, ami jelentően növelte az üzleti alkalmazásaink megbízhatóságát.”
– Moti Landes, CBC Group, IT Infrastructure Manager & IT Division CISO

Próbálja ki most!
Tesztelje az Observe IT képernyő rögzítő rendszert teljes körűen 15 napig, amit később megvásárolhat, vagy tovább használhatja az ingyenes Observe IT Lite változatként.

Árajánlatért, online bemutatón való részvételhez és díjmentes konzultációért vegye fel velünk a kapcsolatot. Visszahívjuk!

Válasszon korszerű és előremutató IT biztonsági megoldásokat az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe.

A rendelést minden esetben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

___

Tekintse meg a Humán kockázatok kezelése témába tartozó további megoldásainkat is!

.

További információ: http://eutuzfal.hu/observeit/

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek