tuzfal.superwebaruhaz.huStormshield Breach Fighter Stormshield Breach Fighter SN500 UTM előfizetéshez

Stormshield Breach Fighter SN500 UTM előfizetéshez

Ár: 144 780 Ft (114 000 Ft + 27% ÁFA) [465.02 EUR] / db Újdonság!
  SBF500_Y1
  RENDELéSRE
  SZÁLLÍTÁS: 1-3 MUNKAN
  GARANCIA: 12 Hó
 Gyártó: Stormshield »
Stormshield Breach Fighter felhő alapú hálózatos sandboxing modul SN500 UTM előfizetéshez 1 évre
Premium UTM előfizetés vagy Kaspersky antivírus előfizetés mellé rendelhető.

További megújítások 3 éves előfizetéssel 2018-09-30 ig, 1 éves előfizetéssel 2020-09-30 ig rendelhető. Ehhez kérje kedvezményes ajánlatunkat.
(End of Service End of Life: 2021-09-30).
Új Stormshield UTM tűzfal vásárlása esetén a régi tűzfalat kedvezményesen beszámítjuk!

A Stormshield Breach Fighter, a Stormshield saját fejlesztésű-, felhő alapú-, tűzfalhoz kapcsolt Sandboxing megoldása, mely az SN500, vagy nagyobb merevlemezzel rendelkező modellekhez érhető el, illetve 2016 ősszel várhatóan a legkisebb tűzfalak utódjaira is (SN160, SN210, SN310).

The new, Cloud-based sandboxing solution, the Stormshield Breach Fighter. The important details:
- It is an additional layer of security against new, yet unknown threats (and APT malware)
- It works by uploading the suspicious file to Stormshield’s datacenter for Airbus’ own sandboxing analysis. 3 Airbus Cybersecurity datacenters located all in the European Union. The sandboxing technology itself is based on Stormshield Endpoint Security.
- It works on any protocol (HTTP, SMTP, SSL encrypted traffic, Proxies etc.) where Stormshield’s Kaspersky antivirus works too
- Customers must have Premium or Kaspersky license first, Breach Fighter is an additional cost
- Requires a hard drive (SN500 and higher models, or virtual firewalls)

The new Breach Fighter datasheet explains how the scanning works, and it also shows the global reputation network of all SNS devices working together to compare hash codes of malware binaries. Breach Fighter will be great addition to customers worried about APTs and customized malware threats. Compared with FireEye and other sandboxing vendor prices, it is simply a must-have addition!

- You can get 30-day, risk-free trial keys for any Stormshield firewall that has a hard-drive and a valid subscription. Please just ask us for trials. Customers with regular UTM pack can buy Kaspersky + Breach Figther together, while Premium pack customers only need the Breach Fighter addition.
További információ:
https://www.stormshield.eu/wp-content/uploads/2013/05/Stormshield-EN-Breach-Fighter-Datasheet-201606.pdf
További információ:
http://bit.ly/StormshieldTuzfalak
Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.
 Postaköltség: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!
 Postaköltség: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)
 Postaköltség: Ingyenes

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.