Stormshield SNM920 1 Előrendelhető 30 munkanap 12 hó  Gyártó: Stormshield »

Stormshield SN-M-Series-920 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel másolata

Újdonság!
Stormshield SN-M-Series-920 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel Teljesítmény & modularitás - A legjobb védelemA másodpercenkénti gigabitenkénti verhetetlen árral az SN-M-sorozat nagy teljesítményt kínál, hogy megfeleljen…
8 890 000 Ft
(7 000 000 Ft + 27% ÁFA) [22 569.75EUR] / db

Stormshield SN-M-Series-920 hardveres EU tűzfal egy éves Premium UTM előfizetéssel

Teljesítmény & modularitás - A legjobb védelem

A másodpercenkénti gigabitenkénti verhetetlen árral az SN-M-sorozat nagy teljesítményt kínál, hogy megfeleljen az Ön növekedési igényeinek.

SN-M-sorozat-920

Tűzfal áteresztőképesség: 36 Gbps

Behatolásmegelőzés
SDWAN - WAN kapcsolat kezelése
IPsec VPN
Megbízható SDWAN
Nagyfokú rendelkezésre állás
Interaktív jelentéskészítés a kockázatcsökkentés érdekében


Felhasználószámban és IP címben korlátlan licenc

Premium UTM előfizetés: Prémium Kaspersky Antivírus, Extended Webfilter URL szűrés, NGFW, IPS, VPN, Vulnerability Manager, Antispam, Firmware frissítések, IPS frissítések, Vulnerability Manager, Alkalmazás frissítések, Antivirus frissítések, URL frissítések, Antispam frissítések.

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

Az első évforduló előtt a megújítási programban információt küldünk a regisztrált felhasználóknak, ami segít az igényeknek megfelelő előfizetés kiválasztásában.

A rendszer telepítéséhez vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!

"Magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalak kényelmes és biztonságos vásárlással". Válasszon Európai IT biztonsági magyarul, az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe.

Műszaki jellemzők: https://www.stormshield.com/products/sn-m-series-920/

Szállítás

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék általában átvehető. A számlát előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek