Stormshield SN510 3y Rendelésre 1-3 munkanap 36 hó Súly: 6.2 kg  Gyártó: Stormshield »

Stormshield SN510 hardveres EU tűzfal 3 éves Premium UTM előfizetés Expressz cserével

Stormshield SN510 hardveres EU tűzfal 3 éves Premium UTM előfizetés Expressz cserével 30-100 felhasználó részére (ajánlott, ideális felhasználószám) (A…
3 536 620 Ft
(2 784 740 Ft + 27% ÁFA) [9 134.07EUR] / db
Stormshield SN510 hardveres EU tűzfal 3 éves Premium UTM előfizetés Expressz cserével
30-100 felhasználó részére (ajánlott, ideális felhasználószám)

(A megrendelést követően minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelés véglegesítéséhez)

Felhasználószámban és IP címben korlátlan licenc. Várható élettartam (MTBF): 9,2 év
12 Gigabit Ethernet interfész, 5 Gbps tűzfal sebesség, 3 Gbps tűzfal + IPS sebesség, 500 000 egyidejű kapcsolat, 1 Gbps hardveresen gyorsított VPN, 500 IPSec VPN csatorna, 100 SSL VPN csatorna

Az Expressz csereszolgáltatáshoz egy RMA engedélyt szerzünk be a forgalmazótól, amennyiben ez munkanapon 15:00-ig jóváhagyásra kerül, úgy következő munkanapon eljuttatják Önnek a csereeszközt. Ezt követően 15 napja lesz a meghibásodott eszköz visszajuttatására, így a kiesés időtartama minimalizálható.

Premium UTM előfizetés: Prémium Kaspersky Antivírus, Extended Webfilter URL szűrés, NGFW, IPS, VPN, Vulnerability Manager, Antispam, Firmware frissítések, IPS frissítések, Vulnerability Manager, Alkalmazás frissítések, Antivirus frissítések, URL frissítések, Antispam frissítések.

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel, vagy tűzfalbérlettel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

A rendszer telepítéséhez vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!

"Magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalak kényelmes és biztonságos vásárlással". Válasszon Európai IT biztonsági magyarul, az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe.
További információ: https://eutuzfal.hu/wp-content/uploads/2022/01/SNS-EN-SN510-Datasheet-202009-min.pdf

Szállítás

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék általában átvehető. A számlát előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek