VSCY1_500 Raktáron 1-3 nap 12 hó  Gyártó: Vade Secure »

Vade Secure Cloud spamszűrő 1 postafiókra, 1 évre (500-999 felhasználó ársáv)

Vade Secure Cloud felhőalapú spamszűrő megoldás 1 postafiókra, 1 évre elektronikus rendeléssel, 500-999 felhasználó védelmére.(postafiókonkénti ár 500-999 email postafiókra történő megrendelésekhez > válassza ki a megfelelő darabszámot). Nagyobb fiókszám…
11 760 Ft
(9 260 Ft + 27% ÁFA) [30.37EUR] / db
Min. rendelhető: 500 db Max. rendelhető 999 db

Vade Secure Cloud felhőalapú spamszűrő megoldás 1 postafiókra, 1 évre elektronikus rendeléssel, 500-999 felhasználó védelmére.
(postafiókonkénti ár 500-999 email postafiókra történő megrendelésekhez > válassza ki a megfelelő darabszámot). Nagyobb fiókszám esetén kérjen tőlünk egyedi ajánlatot!


Vade Retro Cloud Anti-Virus + Anti-Spam + Anti-Publicity

 • Antivirus
  - Antispam
  - Greymail management (reklámlevél és hírlevél)
  - Antiphishing
  - Célzott támadások elleni védelem

  A Vade Retro saját levélszűrő motort fejleszt, amit számos OEM partner is licencel, mint például a Stormshield a legnagyobb Európai tűzfal gyártó vállalat.

  Bejövő és kimenő levelek szűrése
  A kimenő levelek teljes körű szűrésével a Vade Retro megóvja szervezete hírnevét és megbízhatóvá teszi az üzleti levelezést. Az elküldött levelek védelmével elkerülhetők az automatizált feketelistázások, amelyek akár hetekre megbéníthatják saját levelezését, egyetlen óvatlan spam kiküldése után.

  Reklámlevél és hírlevél szűrés
  A levélszűrő rendszerek állandó problémája azon reklámlevelek és hírlevelek szűrése, amelyek valójában nem spamek, mivel a címzett valamikor belegyezett a fogadásukra. Ugyanakkor a reklámlevelek mennyisége napról napra emelkedik, a leiratkozás pedig nem mindig működőképes – ezekre a kérdésekre nyújt megoldást a Vade Retro reklámlevél szűrése.

  Többszintű, megbízható szűrés
  A bizonyított Vade Retro szűrési technológia a levélfogadás minden fázisát felügyeli, és több egymásra épülő szinten biztosít védelmet. Mivel az egyes szűrési megoldások sokszor egymást is lefedik, ezért az egyik alrendszer esetleges hiányosságát elfedi a következő szűrési lépés. A végeredmény egy rendkívül megbízható szűrőrendszer, amely világszerte több száz-millió postafiók mindennapi védelméről gondoskodik.

  Hozzáférés adható a felhasználók számára
  A levélszűrés során eltávolított (karanténba került) levelekhez nem csak az üzemeltető / rendszergazda, hanem a felhasználók is hozzáférhetnek. Opcionálisan minden Vade Retro megoldáson engedélyezhető a felhasználói karantén, amivel mindenki saját maga ellenőrizheti a kiszűrt leveleit.

  Levelezőrendszer tehermentesítése
  A Vade Retro szűrőrendszerek használata nem csak a felhasználókat, de a levelezőrendszert is tehermentesíti. A szűrőrendszer megóvja a védett kiszolgálót a több millió felesleges, spam kapcsolattól és jelentősen lecsökkenti a tárhelyszükségletet a levélszemét különálló tárolásával.

  Magyar terméktámogatás
  Vade Retro megoldások használatával kapcsolatban helyi partnerére és a hazai képvisel segítségére egyformán számíthat. Mérnökeink minden munkanapon, 9 és 18 óra között állnak telefonon is rendelkezésére, a hibák elhárításában pedig rutinosan és rendkívül gyorsan tudunk segíteni Önnek.

  Folyamatosan fejlesztés, specialista gyártótól
  A Vade Retro Technologies kizárólag email biztonsággal foglalkozik. Ez garantálja, hogy a levélszűrő termékek fejlesztése a jövőben is legfontosabb és egyetlen feladatunk marad, így a Vade Retro rendszer folyamatosan bővül új szolgáltatásokkal és levélszűrési képességekkel.

  (Hardveres megoldásnál pluszként a hardverrel is kalkulálni kell, amihez kérje ajánlatunkat. A felhő szolgáltatásra ez az ár nem vonatkozik.)

  Nagyobb felhasználószámhoz kérjen célzott árajánlatot.

 

Megrendelés előtt érdemes kihasználni az egy hónapos ingyenes próbaverziót: cloud.vadesecure.com

A rendelés leadásakor kérjük megadni a beállítani kívánt domain-t, mert ez alapján lesz beállítva a szolgáltatás. A ténylegesen megrendelni kívánt potafiókok számát kell megadni a Mennyiség (db) védendő email cím megadásával. Ebben az ársávban max. rendelhető mennnyiség 99 db egyedi emailcím.

A rendelést minden esetben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

___

Tekintse meg a Biztonságos kommunikáció témába tartozó további megoldásainkat is!

.

További információ: http://www.vadesecure.com/en/products/cloud-service.asp
További információ: https://eutuzfal.hu/vade-secure

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek