tuzfal.superwebaruhaz.huSzerver backup védelem Carbonite Hybrid szerver Backup védelem 1 TB felhő tárolással

Carbonite Hybrid szerver Backup védelem 1 TB felhő tárolással

Ár: 647 573 Ft (509 900 Ft + 27% ÁFA) [2 079.95 EUR] / db
  CHSB1000
  ELőRENDELHETő
  SZÁLLÍTÁS: 2-6 MUNKAN
  GARANCIA: 12 Hó
 Gyártó: Carbonite »
Carbonite Hybrid szerver Backup védelem. 1 TB titkosított Európai felhő- és korlátlan helyi tárolással. Éves díj (maximum 3 év választható a mennyiség megadásával).
Ez azt jelenti, hogy új szerver üzembe helyezésekor a backup szolgáltatás nem kerül többe. Így könnyen kalkulálható fix éves díjért egyszerűen biztosítható a távoli mentés is.

A biztonsági mentés helyben és védett felhőben is tárolható (ami Frankfurtban üzemel, az EU-ban egyik legszigorúbb, német adatvédelmi törvények szerint). Amennyiben a helyi szerver mentéssel bármi történik, a biztonságos, kódolt felhő mentésben minden adat megmarad és onnan visszatölthető. Az titkosított tárolóból, minden előfizető csak a saját kulcsával tudja letölteni a titkosított fájlokat, így a szolgáltató garantáltan nem lát bele az adatokba.

Databases & live applications supported:

Windows NTFS & ReFS files and folders
Microsoft SQL Server 2014, 2012, 2008, 2005 and 2000
Microsoft Exchange Server 2013, 2010, 2007 and 2003 Microsoft SharePoint 2013, 2010, MOSS 2007,
Microsoft Office 365 Exchange Online
WSS 3.0 Windows System State (Including Registry & Active Directory)
MySQL Server 5.x
Oracle Server 11i and 11g
Hyper-V: Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2
További információ:
http://www.carbonite.de/en/products

Most előrendelhető!

Max. rendelhető 3 db
Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.
 Postaköltség: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!
 Postaköltség: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)
 Postaköltség: Ingyenes

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.