CHSB500 Előrendelhető 2-6 munkanap 12 hó  Gyártó: Carbonite »

Carbonite Hybrid szerver Backup védelem 500 GB felhő tárolással

Carbonite Hybrid szerver Backup védelem. 500 GB titkosított Európai felhő- és korlátlan helyi tárolással. Éves díj (maximum 3 év választható a mennyiség megadásával).
418 973 Ft
(329 900 Ft + 27% ÁFA) [1 292.69EUR] / db
Max. rendelhető 3 db
Carbonite Hybrid szerver Backup védelem. 500 GB titkosított Európai felhő- és korlátlan helyi tárolással. Éves díj (maximum 3 év választható a mennyiség megadásával).
Ez azt jelenti, hogy új szerver üzembe helyezésekor a backup szolgáltatás nem kerül többe. Így könnyen kalkulálható fix éves díjért egyszerűen biztosítható a távoli mentés is.

A biztonsági mentés helyben és védett felhőben is tárolható (ami Frankfurtban üzemel, az EU-ban egyik legszigorúbb, német adatvédelmi törvények szerint). Amennyiben a helyi szerver mentéssel bármi történik, a biztonságos, kódolt felhő mentésben minden adat megmarad és onnan visszatölthető. Az titkosított tárolóból, minden előfizető csak a saját kulcsával tudja letölteni a titkosított fájlokat, így a szolgáltató garantáltan nem lát bele az adatokba.

Databases & live applications supported:

Windows NTFS & ReFS files and folders
Microsoft SQL Server 2014, 2012, 2008, 2005 and 2000
Microsoft Exchange Server 2013, 2010, 2007 and 2003 Microsoft SharePoint 2013, 2010, MOSS 2007,
Microsoft Office 365 Exchange Online
WSS 3.0 Windows System State (Including Registry & Active Directory)
MySQL Server 5.x
Oracle Server 11i and 11g
Hyper-V: Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2
További információ: https://www.carbonite.com/en/

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek