Stormshield V50-A de Raktáron azonnal  Gyártó: Stormshield »

demó virtuális tűzfal - Stormshield V50-A

Kipróbálná? Tekintse meg a demó tűzfalunkat! A magyar felületet az Options alatt is kiválaszthatja. Felhasználónévnek és jelszónak egyformán adja meg: demo A Stormshield tűzfal kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát, segítségével…
0 Ft
(0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db

Kipróbálná? Tekintse meg a demó tűzfalunkat!
A magyar felületet az Options alatt is kiválaszthatja. Felhasználónévnek és jelszónak egyformán adja meg: demo

A Stormshield tűzfal kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát, segítségével pár kattintással elvégezhetők a kívánt módosítások. A helyes beállításokat pedig hasznos varázslók és folyamatos hibaellenőrzés is segíti.

BEHATOLÁSVÉDELMI CSÚCSTECHNOLÓGIA
A Stormshield vállalati tűzfalak elválaszthatatlan részét képezi a viselkedés-alapú behatolásvédelmi rendszer, az IPS (Intrusion Prevention System). A piacon egyedülálló mérnöki megközelítés szerint fejlesztett, sebességcsökkenés nélkül valós időben működő Application IPS a NETASQ tűzfal rendszermagjának része. Az egyedülálló megközelítés a konkurens termékekhez képest óriási áteresztő képességet jelent, ami a szűrés komplexitásával nem lassul, így a jövőben is megbízható választás marad.

PROAKTÍV MÉLY PROTOKOLL-ELEMZÉS
Az Application IPS technológia elválaszthatatlan részét képezik a protokoll-elemző pluginek, amelyek minden forgalmat portszámtól függően, a valódi tartalom alapján automatikusan felismernek. A Stormshield tűzfalak intelligens TCP-deszinkronizálást is végeznek, így minden kapcsolatot a tűzfal a tartalom-alapú azonosításhoz szükséges ideig és adatmennyiségig fogad és így biztosítja, hogy a tűzfalon átmenő minden forgalom szűrt és biztonságos legyen. A több mint 50 protokoll-elemző folyamatosan frissül és bővül, segítségükkel pedig a támadások több mint 80 százaléka proaktívan, szignatúrák nélkül, mindössze a viselkedés alapján azonosítható.

BEÉPÍTETT SEBEZHETŐSÉG-VIZSGÁLAT
Az egyedülálló Vulnerability Manager technológia a tűzfalon minden átmenő forgalmat elemez és auditot készít az összes hálózati végpontról: az operációs rendszerekről, a futó alkalmazásokról, szerverekről és ezek ismert sebezhetőségeiről. Az audit jelentése alapján megszüntethetők a sebezhetőségek és minimálisra csökkenthető a támadási felület, amin keresztül betörések és támadások érhetnék a hálózatot.

SPAMSZŰRÉS REKLÁMLEVÉL ÉS HÍRLEVÉL SZŰRÉSSEL
Email biztonság egy csavarral: a Stormshield spamszűrő nemcsak a kéretlen reklámleveleket képes blokkolni, hanem különválogatja a hírleveleket és a reklámcélú, alacsony prioritású leveleket is. Többet nem kell a hírleveleket is blokkolnia, elegendő ha a levélszemetet eldobja és a reklámleveleket megjelölve egy külön mappába helyezi, amit például naponta egyszer átnézhetnek a felhasználók.

KASPERSKY ANTI-VIRUS
A Stormshield tűzfalak vírusvédelméről a több évtizedes történelemmel rendelkező Kaspersky antivírus gondoskodik. A világ egyik legjobb vírusvédelmeként minden tesztben a legjobbak között teljesítenek, hírnevüket a Stuxnet, Duqu és hasonló nemzetállami kiberfegyverek kutatásában és működésük feltárásában bizonyítják. Kaspersky nevével a Ferrari F1 csapat főszponzoraként is gyakran találkozhat.

FELHŐALAPÚ, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ URL-SZŰRÉS
A Stormshield kibővített URL-szűrő rendszere egy felhőalapú, naprakész adatbázisban több mint 100 millió weboldal valós idejű kategorizálásáról gondoskodik. 65 kategóriából választhatja ki, hogy milyen honlapokhoz engedélyez hozzáférést: például a fegyverkészítés, a pornográfia és az illegális letöltő oldalak mindössze három kategória, amit pár kattintással örökre száműzhet a Stormshield által védett hálózatából.

TITKOSÍTOTT KAPCSOLATOK (SSL/TLS) SZŰRÉSE
A titkosított kapcsolatok visszafejtésével semmilyen forgalom nem maradhat ismeretlen a Stormshield tűzfal számára. Szűrje a meglátogatott honlapokat és alkalmazásokat HTTPS-en keresztül, a levélszemetet SMTPS kapcsolatokon, a vírusokat POP3S letöltéseknél; a tűzfal univerzális SSL-dekódoló szolgáltatása biztosítja, hogy bármilyen SSL-alapú protokoll dekódolható, és a teljes védelmi rendszer a biztonsági házirend szerint elemezheti az immár visszafejtett protokollt.

RUGALMAS VPN MEGOLDÁSOK
ACTIVE DIRECTORY, CÍMTÁRAK ÉS A FELHASZNÁLÓK AZONOSÍTÁSA
MAGAS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS (HA)

.

További információ: http://stormshield.hu/virtualis-tuzfal/
Demó: https://demo.netasq.com/admin/

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések


2016-04-08

Nagyon jól áttekinthető, és mégis egyszerű a webes felülete.

Hasonló termékek