Stormshield V100 1y Rendelésre 1-3 munkanap 12 hó  Gyártó: Stormshield »

Stormshield V100 virtuális EU tűzfal vásárlás 1 évre

Stormshield V100 virtuális EU tűzfal vásárlás munkaállomások védelmére, 1 évre (Az előfizetés a folyamatos frissítések mellett tartalmazza a magyar nyelvű terméktámogatást is.) A megrendelést követően minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelés…
346 710 Ft
(273 000 Ft + 27% ÁFA) [1 069.89EUR] / db
Stormshield V100 virtuális EU tűzfal vásárlás munkaállomások védelmére, 1 évre (Az előfizetés a folyamatos frissítések mellett tartalmazza a magyar nyelvű terméktámogatást is.)
A megrendelést követően minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelés véglegesítéséhez.

100 védett IP cím
500 egyidejű IPSEC VPN csatorna
256 egyidejű SSL VPN csatorna
200 000 egyidejű kapcsolat

Munkaállomások védelmére méretezett V50, V100, V200 és V500 tűzfalak beépített szolgáltatásai:

Rendszer: NS-BSD magas biztonságú operációs rendszer, Szabad portkiosztás, Transzparens bridge üzemmód, Syslog naplózás, Dupla rendszerpartíció, Teljes és részleges konfiguráció mentés/visszatöltés, Automatikus licencfrissítés, Kapcsolattartó magas rendelkezésre állás másodperc alatti átváltással • Behatolásvédelem (IPS): Kernelszintű, valós-idejű behatolásvédelem, Szignatúra alapú IPS, Anomália alapú IPS, Proaktív IPS, IDS üzemmód, Valós idejű sebezhetőség-vizsgálat, Hálózati audit • Kezelőfelület: Web-alapú kezelőfelület, Unified Manager több tűzfalas felügyeleti eszköz, Realtime Monitor valós idejű felügyelet, CLI és SSH hozzáférés • Védelem és tartalomszűrés: Automatikus alkalmazás és protokoll felismerés, Mély protokollelemzés (DPI), SSL szűrés, Proaktív antivírus és kémprogram védelem, HTML és JavaScript elemző rendszer, Webalkalmazások szabályozása, Peer-to-peer programok korlátozása, Webszerver védelem, VoIP védelem, DDoS védelem, Synproxy, RBL alapú spamszűrő, Adaptív heurisztikus spamszűrő, Fehér- és feketelisták, Adathalászat szűrő, Kategorizált URL-szűrő, Egyéni URL-szűrő listák, Reklámszűrés és kéretlen tartalmak szűrése, Tartalmak MIME-típusok szerinti szűrése, Active Update automatikus frissítőrendszer • VPN szolgáltatások: Hardveresen gyorsított titkosítás, IPSec site-to-site VPN, IPSec mobil VPN, PPTP VPN, Magyar nyelvű SSL VPN portál, Webszerver publikálás, Belső szerverek publikálása • Címtár és azonosítás: Beépített címtár, Címtár integráció (Active Directory, eDirectory és LDAP támogatás), Felhasználó és csoport alapú szabályrendszer, Transzparens azonosítás (SSO), Radius-integráció, Több faktoros azonosítás • Hálózati szolgáltatások: Házirend-alapú útvonalválasztás, Sávszélesség szabályozás, Prioritás- és osztály-alapú QoS, Dinamikus NAT, Porttovábbítás, NAT before VPN, Szerver közötti terheléselosztás, Több WAN kapcsolat támogatása, Redundáns WAN failover, Mobil 3G WAN kapcsolatok támogatása, Internetkapcsolatok közötti terheléselosztás, Állapot alapú tűzfal, Alkalmazásszintű tűzfal, Dinamikus útvonalválasztás (OSPF, BGP és RIP), VLAN támogatás, Aktív és passzív FTP támogatás

Külön megvásárolható kiegészítő előfizetések: Stormshield Vulnerability Manager (Hálózati audit, sebezhetőség-vizsgálat), Kaspersky Anti-Virus (Prémium vírusvédelmi rendszer), Extended Web Control (Prémium URL-szűrő rendszer), másodlagos HA előfizetés.

Highlights:
- VMware VSphere and Citrix Xenserver Ready
- No Initial Costs
- Portability
- Zero-Day Intrusion Prevention
- Automatic Updates

A rendszer telepítéséhez vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!

"Magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalak kényelmes és biztonságos vásárlással". Válasszon Európai IT biztonsági magyarul, az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe.
Adatlap: https://www.stormshield.eu/webservice/?mode=dwld-documentations&ajax=1&id=5272
Műszaki jellemzők: 100 védett IP cím 500 egyidejű IPSEC VPN csatorna 256 egyidejű SSL VPN csatorna 200 000 egyidejű kapcsolat

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek