Dtex3w_free Előrendelhető 1-5 munkanap 1 hó  Gyártó: Dtex Systems »

Dtex Systems ingyenes próbaverzió 3 hétre

Dtex Systems ingyenes próbaverzió 3 hét időtartamra Ismerje meg, hogyan tudhat meg mindent a végpontokon végzett munkáról és veszélyekről a Dtex segítségével. A Dtex Systems - mint komplex humánanalitikai rendszer - a vállalatra irányuló…
0 Ft
(0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db
Max. rendelhető 1 db

Dtex Systems ingyenes próbaverzió 3 hét időtartamra

Ismerje meg, hogyan tudhat meg mindent a végpontokon végzett munkáról és veszélyekről a Dtex segítségével.

A Dtex Systems - mint komplex humánanalitikai rendszer - a vállalatra irányuló belső veszélyeket hivatott kiszűrni. Mesterséges intelligenciát felhasználva vizsgálja és elemzi a felhasználói viselkedéseket, munka hatékonyságot és a motivációs trendeket. A kinyert adatokon keresztül pedig valós idejű rálátást kapunk a potenciális veszélyekre, mely alapján meghozhatók a megfelelő vezetői döntések.

A Dtex Systems hatékony válasz a belső kiberveszélyek előrejelzésére és elhárítására. Segítségével kiszűrhető az adatlopás, a nagy kockázatú adatmozgások, illegális letöltések, a vállalat által kockázatosnak vagy nem kívánatosnak ítélt egyéb tartalmak letöltése, megosztása. A rendszer képes figyelni a felhő alapú megoldásokon történő tevékenységet (pl. levelezés vagy fájlmegosztás) is.

A Dtex Systems támogatja az informatikai jellegű döntéseket is, mivel képes átfogó, felhasználó szintű képet adni a különféle szoftverek használatáról. A Dtex Systems-et informatikai analitikai célokra használó cégek jelentős megtakarításokról számoltak be, ugyanakkor jelentősen javították dolgozóik munkahatékonyságát is.

Árajánlatért, online bemutatón való részvételhez és díjmentes konzultációért vegye fel velünk a kapcsolatot. Visszahívjuk! info @ eutuzfal.hu

A rendelést minden esetben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

___

Tekintse meg a Humán kockázatok kezelése témába tartozó további megoldásainkat is!

.

További információ: http://eutuzfal.hu/dtex-systems

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek