Dtex3w_free Előrendelhető 1-5 munkanap 1 hó  Gyártó: Dtex Systems »

Dtex Systems ingyenes próbaverzió 3 hétre

Dtex Systems ingyenes próbaverzió 3 hét időtartamra Ismerje meg, hogyan tudhat meg mindent a végpontokon végzett munkáról és veszélyekről a Dtex segítségével. A Dtex Systems - mint komplex humánanalitikai rendszer - a vállalatra irányuló…
0 Ft
(0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db
Max. rendelhető 1 db

Dtex Systems ingyenes próbaverzió 3 hét időtartamra

Ismerje meg, hogyan tudhat meg mindent a végpontokon végzett munkáról és veszélyekről a Dtex segítségével.

A Dtex Systems - mint komplex humánanalitikai rendszer - a vállalatra irányuló belső veszélyeket hivatott kiszűrni. Mesterséges intelligenciát felhasználva vizsgálja és elemzi a felhasználói viselkedéseket, munka hatékonyságot és a motivációs trendeket. A kinyert adatokon keresztül pedig valós idejű rálátást kapunk a potenciális veszélyekre, mely alapján meghozhatók a megfelelő vezetői döntések.

A Dtex Systems hatékony válasz a belső kiberveszélyek előrejelzésére és elhárítására. Segítségével kiszűrhető az adatlopás, a nagy kockázatú adatmozgások, illegális letöltések, a vállalat által kockázatosnak vagy nem kívánatosnak ítélt egyéb tartalmak letöltése, megosztása. A rendszer képes figyelni a felhő alapú megoldásokon történő tevékenységet (pl. levelezés vagy fájlmegosztás) is.

A Dtex Systems támogatja az informatikai jellegű döntéseket is, mivel képes átfogó, felhasználó szintű képet adni a különféle szoftverek használatáról. A Dtex Systems-et informatikai analitikai célokra használó cégek jelentős megtakarításokról számoltak be, ugyanakkor jelentősen javították dolgozóik munkahatékonyságát is.

Árajánlatért, online bemutatón való részvételhez és díjmentes konzultációért vegye fel velünk a kapcsolatot. Visszahívjuk! info @ eutuzfal.hu

A rendelést minden esetben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

___

Tekintse meg a Humán kockázatok kezelése témába tartozó további megoldásainkat is!

.

További információ: https://eutuzfal.hu/dtex-systems

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek