DSSSIF75 Előrendelhető 1-3 munkanap 12 hó  Gyártó: Dtex Systems »

Dtex Systems végpont felügyeleti megoldás 1 éves előfizetés 75-99 eszközre

Dtex Systems (v0.95/v1.1.1) végpont felügyeleti megoldás 1 éves előfizetés 75-99 eszközre, ingyenes telepítéssel. Kis és közepes vállalatok számára is elérhető a Dtex Systems, így akár már nettó 380.000 forintos éves díjtól hozzájuthatnak a belső…
36 703 Ft
(28 900 Ft + 27% ÁFA) [113.24EUR] / db
Min. rendelhető: 75 db Max. rendelhető 99 db

Dtex Systems (v0.95/v1.1.1) végpont felügyeleti megoldás 1 éves előfizetés 75-99 eszközre, ingyenes telepítéssel.

Kis és közepes vállalatok számára is elérhető a Dtex Systems, így akár már nettó 380.000 forintos éves díjtól hozzájuthatnak a belső veszélyek elleni, teljes végpont aktivitást naplózó és láthatóságot biztosító felügyeleteti megoldáshoz.

A Dtex Systems v0.95/v1.1.1 ingyenes telepítést tartalmaz, amit a Windows és SQL biztosítását követően a gyártó végez távolról weben keresztül.
A teljes telepítés alap esetben az ingyenes SQL Server Expressre épül, amit 100 usering javasolunk (az ingyenes adatbáziskezelő korlátozása miatt). E felett fizetős SQL licenc biztosítása szükséges.
A termék előfizetése a Windows Server licencet és teljes SQL Server licencet NEM tartalmazza, tehát minimum egy Windowsos erőforrást a megrendelőnek kell hozzá biztosítania.
A Dtex Systems v0.95/v1.1.1 verzió természetesen plusz költség nélkül váltható majd következő v4-es verzióra, amint az megjelent.
Több éves előfizetés vásárlásával rögzíthető a megoldás költsége, hiszen :úgy az éves megújításkor nem változik az ár, és az árfolyamkockázatoktól is mentesülni lehet. Kérjen ajánlatot 2 vagy 3 éves változatra is!

(más felhasználószámhoz kérje ajánlatunkat)

További információ: info@eutuzfal.hu

Exclusive Endpoint Security Analytics

Dtex uses four sophisticated analytical methods to show you the users who matter:

User Profiling
Dtex automatically builds a user-level profile of activity based on Dtex data not found in any log files, and automatically identifies sudden changes in behavior that indicate high-risk activity.

Advanced Machine Learning
Self-updating algorithms look for advanced indications of user behavioral changes, such as an increased risk that an employee is getting ready to leave an organization or is becoming disengaged.

Hundreds of High Risk Patterns
Dtex comes pre-installed with hundreds of patterns of known-risky behavior collected as the result of Dtex’s 10+ years of investigation into global insider threat cases.

Query and Reporting Engine
What data did a departing employee take? What data was on that lost laptop? What happened on a compromised workstation? Finally, get clear answers to seemingly simple questions using data not available from any security logs.

dtex-human-analytics
Unparalleled Enterprise-Wide Insight

Dtex combines an incredibly lightweight micro-agent on each endpoint with a powerful server-based analysis engine to deliver unprecedented endpoint security analytics.

Unique user data not available in your existing logs
No noticeable end user change or impact
Only collects 1 MB per user per week
Highly scalable beyond 100,000 devices
Incredibly lightweight, stable micro-agent
Over 15 years insider threat experience
Only 0.1% impact on network
Anonymized metadata maintains user privacy

 

A rendelést minden esetben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

___

Tekintse meg a Humán kockázatok kezelése témába tartozó további megoldásainkat is!

.

További információ: http://eutuzfal.hu/dtex-systems
Felhasználónkénti éves ára: 28.900,- Ft +Áfa

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek