Stormshield SN510 3y Raktáron 1-3 munkanap 36 hó Súly: 12.4 kg  Gyártó: Stormshield »

Stormshield SN510 HA hardveres EU tűzfal 3 éves Premium UTM előfizetéssel

Újdonság!
Stormshield SN510 HA (High Availability) hardveres EU tűzfal 3 éves Premium UTM előfizetéssel 30-100 felhasználó részére (ajánlott, ideális felhasználószám) A 
4 072 954 Ft
(3 207 050 Ft + 27% ÁFA) [11 335.80EUR] / db

Stormshield SN510 HA (High Availability) hardveres EU tűzfal 3 éves Premium UTM előfizetéssel
30-100 felhasználó részére (ajánlott, ideális felhasználószám)

High Availability (HA) tűzfalpár biztosítja a magas rendelkezésre állást, így teljes hardverhiba esetén sem állhat meg a tűzfal és a hálózat működése.

(A megrendelést követően minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelés véglegesítéséhez)

Felhasználószámban és IP címben korlátlan licenc. Várható élettartam (MTBF): 9,2 év
12 Gigabit Ethernet interfész, 5 Gbps tűzfal sebesség, 3 Gbps tűzfal + IPS sebesség, 500 000 egyidejű kapcsolat, 1 Gbps hardveresen gyorsított VPN, 500 IPSec VPN csatorna, 100 SSL VPN csatorna

Premium UTM előfizetés: Prémium Kaspersky Antivírus, Extended Webfilter URL szűrés, NGFW, IPS, VPN, Vulnerability Manager, Antispam, Firmware frissítések, IPS frissítések, Vulnerability Manager, Alkalmazás frissítések, Antivirus frissítések, URL frissítések, Antispam frissítések.

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel, vagy tűzfalbérlettel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

A rendszer telepítéséhez vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!

"Magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalak kényelmes és biztonságos vásárlással". Válasszon Európai IT biztonsági magyarul, az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe.

További információ: https://eutuzfal.hu/stormshield

Szállítás

Elektronikusan (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek