Stormshield SN710 3y Rendelésre 1-3 munkanap 36 hó Súly: 12.34 kg  Gyártó: Stormshield »

Stormshield SN710 HA hardveres EU tűzfal 3 éves Premium UTM előfizetéssel

Újdonság!
Stormshield SN710 HA (High Availability) hardveres EU tűzfal 3 éves Premium UTM előfizetéssel (A megrendelést követően minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelés véglegesítéséhez) A High…
5 405 120 Ft
(4 256 000 Ft + 27% ÁFA) [16 130.35EUR] / db

Stormshield SN710 HA (High Availability) hardveres EU tűzfal 3 éves Premium UTM előfizetéssel
(A megrendelést követően minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelés véglegesítéséhez)

High Availability (HA) tűzfalpár biztosítja a magas rendelkezésre állást, így teljes hardverhiba esetén sem állhat meg a tűzfal és a hálózat működése.

Felhasználószámban és IP címben korlátlan licenc. Várható élettartam: 9,2 év
8-16 Gigabit Ethernet interfész, 10 Gbps tűzfal sebesség, 7 Gbps tűzfal + IPS sebesség, 1 000 000 egyidejű kapcsolat, 2,4 Gbps hardveresen gyorsított VPN, 1000 IPSec VPN csatorna, 150 SSL VPN csatorna.

Premium UTM előfizetés: Prémium Kaspersky Antivírus, Extended Webfilter URL szűrés, NGFW, IPS, VPN, Vulnerability Manager, Antispam, Firmware frissítések, IPS frissítések, Vulnerability Manager, Alkalmazás frissítések, Antivirus frissítések, URL frissítések, Antispam frissítések.

A Stormshield UTM tűzfal folyamatos UTM előfizetéssel tartja naprakészen a teljes hálózat védelmét: vírusvédelem, behatolásvédelem (IPS), protokollelemzés (DPI), spamszűrő, webszűrő és minden más alrendszer frissítését, valamint a legújabb fejlesztéseket tartalmazó firmware verziókra való ingyenes frissítés lehetőségét is biztosítja. A tűzfal naprakész és hatékony védelmét 1-5 éves időtartamra vásárolható előfizetéssel, vagy tűzfalbérlettel biztosíthatja. Aktív előfizetéssel új tűzfal szoftverre is válthat, amivel minden új fejlesztéshez és új védelmi rendszerhez ingyenesen hozzájut.

A rendszer telepítéséhez vegye igénybe megfelelő szolgáltatásunkat!

"Magyar nyelvű hardveres UTM tűzfalak kényelmes és biztonságos vásárlással". Válasszon Európai IT biztonsági magyarul, az EU tűzfal csapatától! IT Security Made in Europe.

Adatlap: http://www.stormshield.eu/en/webservice/?mode=dwld-documentations&ajax=1&id=7053
Műszaki jellemzők:

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Futárszolgálattal


Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő munkanapon indítjuk. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszköz összekészítése után megküldjük. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után minden esetben egyeztetünk. Kérjük, hogy megrendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. Bankszámlaszámunk is megtalálható az ÁSZF-ben. Csak Magyarországra!

Szállítási díj: Ingyenes

Személyes átvétellel


Vegye át személyesen irodánkban, átadópontjainkon! Az ellenérték 16 óráig történő beérkezését követő második munkanapon a termék átvehető. A számlát emailben előre megküldjük. A licencigazolást és a többi információt az eszközzel együtt adjuk át. A javasolt telepítési szolgáltatás igénybevételéről és a tréning időpontokról a megrendelés beérkezése után egyeztetünk. Javasoljuk, hogy megrendelés előtt vegye fel a kapcsolatot, hogy segítésére lehessünk a méretezésben. (Bankszámlaszám az ÁSZF-ben)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek