tmfc Előrendelhető 1-3 munkanap 12 hó  Gyártó: Teramind »

Teramind Free Cloud munkaerőfelügyeleti rendszer

Teramind Free Cloud munkaerőfelügyeleti rendszer Live screen monitoring - limited Visual screen recording - 24 hours Web & apps tracking - limited Keystroke logging - limited File tracking - limited Email monitoring - limited Instant messages…
0 Ft
(0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db

Teramind Free Cloud munkaerőfelügyeleti rendszer

Live screen monitoring - limited
Visual screen recording - 24 hours
Web & apps tracking - limited
Keystroke logging - limited
File tracking - limited
Email monitoring - limited
Instant messages - limited
Search engine queries - limited
Printed documents - limited
Network monitoring - limited
Automated alerts - limited
Automated actions- limited
Productivity dashboard - unlimited
Risk dashboard - unlimited
Monitoring Profiles - unlimited

What’s the difference etween Cloud vs. On-Prem deployment?
The cloud and on-premise editions of Teramind are identical in appearance and functionality. The only difference relates to hosting. With the cloud option, you don’t need to manage any servers. Teramind securely handles backups, redundancy, automatic updates, and other maintenance tasks. With the on-premise edition, you get a Teramind server in the form of a virtual machine, which you manage yourself in your data center.

Session rögzítés, Web és alkalmazás monitorozás, Produktivitás riportok.

Munkaerőfelügyeleti rendszerek - válasszon új biztonsági rendszert!

A legtöbb kis- és középvállalkozás egyáltalán nem foglalkozik az alkalmazottak legtriviálisabb veszélyeivel, az emberi kockázatokkal.

Mit gondol, mi okoz nagyobb veszteséget: ha áramszünet miatt újraindul néhány számítógép, vagy ha egy ügyintéző elmenti a teljes ügyféladatbázist és eladja a konkurenciának? Melyik kerül többe: egy ellopott laptop, vagy egy éveken át havi 80 munkaórát a Facebook előtt töltő alkalmazott?
Mégis, a kisvállalatok előszeretettel vásárolnak szünetmentes tápot és lopás elleni biztosítást, de mégsem foglalkoznak semmit a triviális, hétköznapi, minden vállalatnál jelen lévő emberi kockázatokkal.

Itt az idő változtatni ezen!

Teramind dióhéjban:

saját szerveren fut
teljes képernyő, hang, emailek, üzenetek, nyomtatások rögzítése
1-2% rendszerterhelés
figyelmeztetések, beavatkozás, távirányítás
offline is működik
www.teramind.co

Vállalatának fenntartásai vannak a magánszférába való beavatkozás miatt? Hasonlítsa a felügyeleti megoldást egy kamerarendszerhez. Évtizedekkel ezelőtt sok ellenállásba ütközhetett a munkahelyi kamerák telepítése; míg ma már teljesen elfogadott, hogy sok munkahely, repülőtér vagy utcasarok be van kamerázva. Pontosan így működnek a felügyeleti megoldások is: a munkahelyet megbízhatóbbá és biztonságosabbá teszik. Sőt, a Teramind esetében kivételként kezelhetők egyes alkalmazások és kikapcsolható a képernyőrögzítés.

Kulcsfontosságú szolgáltatások

• Felügyelet: alkalmazások, honlapok, fájlmozgások, feltöltések, csatolmányok, nyomtatások, emailek, chatek központi, kereshető monitorozása
• Produktivitás: Facebook/YouTube/Pinterest, stb. túlzott használata, figyelmeztetés/tiltás adott idő után
• Edukáció: tiltott alkalmazások, tiltott felhőbe való feltöltés, adatmásolás, illegális letöltés, figyelmeztetésekkel és szükség esetén beavatkozással
• Belső veszélyek ellen: kockázatos személyek, káros viselkedés, teljes munkamenet napló, visszajátszható bizonyíték egy incidens kivizsgálásához
• Hibamegoldás és távoktatás beépített távirányítással
• Képernyő és hangrögzítés teljes jogi megfeleléshez

Tudja, alkalmazottai milyen sok időt nem munkával töltenek? A felügyeleti rendszer ára már felhasználónként havi egyetlen plusz munkaórával megtérül, de tipikusan ennél sokkal nagyobb (havi 8-16 plusz munkaóra) termelékenység-növekedés érhető el pár hónap alatt.

Tudja, hogy ki vihetett el kritikus adatokat? A rendszerrel rákereshet konkrét fájlhozzáférésekre és adatmozgásokra, valamint ellenőrizheti, hogyan használják a vállalati rendszereket. Az üzleti adatok jól felfogott érdekű védelmén túl a cégvezető felelőssége a személyes ügyféladatok kezelése is, aminek óvintézkedések nélküli elvesztése büntetőjogi felelősséggel járhat. A valódi tettes viszont a felügyeleti rendszerrel rögtön megtalálható.

Tudta, hogy ki tölt le illegálisan? Pillanatok alatt megtudhatja, ki szegi meg a szabályokat és tölt le illegálisan, vagy ki látogat nem munkahelyhez illő weboldalakat.

Tudta, hogy távsegítséget is kaphat? A rendszerrel egyetlen kattintással távirányítható bármely távoli gép, és azonnali távsegítséget vagy távoktatást kaphat vagy nyújthat.

***

Egyedi árajánlatért, online bemutatón való részvételhez és díjmentes konzultációért vegye fel velünk a kapcsolatot. Visszahívjuk!

További információ: info@eutuzfal.hu

A rendelést minden esetben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

___

Tekintse meg a Humán kockázatok kezelése témába tartozó további megoldásainkat is!

.

Adatlap: https://www.teramind.co/price
További információ: https://eutuzfal.hu/teramind/

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek