tmfc14 Rendelésre 1 munkanap  Gyártó: Teramind »

Teramind ingyenes felhőalapú próbaverzió 14 napra

Teramind ingyenes Munkaerőfelügyeleti rendszer felhőalapú próbaverzió 14 napra Munkaerőfelügyeleti rendszerek - válasszon új biztonsági rendszert! A legtöbb kis- és középvállalkozás egyáltalán nem foglalkozik az alkalmazottak legtriviálisabb veszélyeivel,…
0 Ft
(0 Ft + 27% ÁFA) [0EUR] / db

Teramind ingyenes Munkaerőfelügyeleti rendszer felhőalapú próbaverzió 14 napra

Munkaerőfelügyeleti rendszerek - válasszon új biztonsági rendszert!

A legtöbb kis- és középvállalkozás egyáltalán nem foglalkozik az alkalmazottak legtriviálisabb veszélyeivel, az emberi kockázatokkal.

Mit gondol, mi okoz nagyobb veszteséget: ha áramszünet miatt újraindul néhány számítógép, vagy ha egy ügyintéző elmenti a teljes ügyféladatbázist és eladja a konkurenciának? Melyik kerül többe: egy ellopott laptop, vagy egy éveken át havi 80 munkaórát a Facebook előtt töltő alkalmazott?
Mégis, a kisvállalatok előszeretettel vásárolnak szünetmentes tápot és lopás elleni biztosítást, de mégsem foglalkoznak semmit a triviális, hétköznapi, minden vállalatnál jelen lévő emberi kockázatokkal.

Itt az idő változtatni ezen!

Teramind dióhéjban:

100 felhasználó, évi nettó 800 000 forinttól
saját szerveren fut
teljes képernyő, hang, emailek, üzenetek, nyomtatások rögzítése
1-2% rendszerterhelés
figyelmeztetések, beavatkozás, távirányítás
offline is működik
www.teramind.co

Vállalatának fenntartásai vannak a magánszférába való beavatkozás miatt? Hasonlítsa a felügyeleti megoldást egy kamerarendszerhez. Évtizedekkel ezelőtt sok ellenállásba ütközhetett a munkahelyi kamerák telepítése; míg ma már teljesen elfogadott, hogy sok munkahely, repülőtér vagy utcasarok be van kamerázva. Pontosan így működnek a felügyeleti megoldások is: a munkahelyet megbízhatóbbá és biztonságosabbá teszik. Sőt, a Teramind esetében kivételként kezelhetők egyes alkalmazások és kikapcsolható a képernyőrögzítés.

Kulcsfontosságú szolgáltatások

• Felügyelet: alkalmazások, honlapok, fájlmozgások, feltöltések, csatolmányok, nyomtatások, emailek, chatek központi, kereshető monitorozása

• Produktivitás: Facebook/YouTube/Pinterest, stb. túlzott használata, figyelmeztetés/tiltás adott idő után

• Edukáció: tiltott alkalmazások, tiltott felhőbe való feltöltés, adatmásolás, illegális letöltés, figyelmeztetésekkel és szükség esetén beavatkozással

• Belső veszélyek ellen: kockázatos személyek, káros viselkedés, teljes munkamenet napló, visszajátszható bizonyíték egy incidens kivizsgálásához

• Hibamegoldás és távoktatás beépített távirányítással

• Képernyő és hangrögzítés teljes jogi megfeleléshez

Tudja, alkalmazottai milyen sok időt nem munkával töltenek? A felügyeleti rendszer ára már felhasználónként havi egyetlen plusz munkaórával megtérül, de tipikusan ennél sokkal nagyobb (havi 8-16 plusz munkaóra) termelékenység-növekedés érhető el pár hónap alatt.

Tudja, hogy ki vihetett el kritikus adatokat? A rendszerrel rákereshet konkrét fájlhozzáférésekre és adatmozgásokra, valamint ellenőrizheti, hogyan használják a vállalati rendszereket. Az üzleti adatok jól felfogott érdekű védelmén túl a cégvezető felelőssége a személyes ügyféladatok kezelése is, aminek óvintézkedések nélküli elvesztése büntetőjogi felelősséggel járhat. A valódi tettes viszont a felügyeleti rendszerrel rögtön megtalálható.

Tudta, hogy ki tölt le illegálisan? Pillanatok alatt megtudhatja, ki szegi meg a szabályokat és tölt le illegálisan, vagy ki látogat nem munkahelyhez illő weboldalakat.

Tudta, hogy távsegítséget is kaphat? A rendszerrel egyetlen kattintással távirányítható bármely távoli gép, és azonnali távsegítséget vagy távoktatást kaphat vagy nyújthat.

Teramind FREE CLOUD TRIAL. START 14-DAY TRIAL

No Payment Required
Fully hosted, deploy instantly
Fully functional - no limitations
Unlimited number of users
No obligation

How can I get started?

Step 1
Open an Account

Sign up to Teramind Basic Cloud employee monitoring software for free. No credit card required.

Step 2
Install Agents

Install the monitoring agents on the machines you wish to monitor, deciding on either full or part-time monitoring.

Step 3
Customize Settings

Customize each alert and monitoring setting to perfectly tailor the platform to your requirements.

Finish
Take Control!

Access all features within Teramind's platform for unrivaled monitoring capabilities that enhance security and productivity.

Why Teramind?

Comprehensive Dashboard & Reporting

An all-encompassing dashboard sorts invaluable information into widgets that display data through textual and visual means. Everything from productivity to application usage for specific users can be viewed directly on the dashboard.

Easy Deployment

The only monitoring platform that gives you the flexibility to choose the right deployment for you. With either cloud or in-house deployment, you have the option to monitor your users 24x7, or on-demand, depending on your preference.

Low Bandwidth Usage

We use the latest compression technology to give you ultra-low bandwidth consumption.

No Contract, Pay Monthly or Yearly

Teramind will never force you into any agreement. On top of that, if you're not happy for any reason, cancel within the first 15 days and pay nothing.

***

Árajánlatért, online bemutatón való részvételhez és díjmentes konzultációért vegye fel velünk a kapcsolatot. Visszahívjuk!

További információ: info@eutuzfal.hu

A rendelést minden esetben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

___

Tekintse meg a Humán kockázatok kezelése témába tartozó további megoldásainkat is!

.

http://eutuzfal.hu/teramind/

Adatlap: https://www.teramind.co/user-guide#!/page/1
További információ: https://eutuzfal.hu/teramind/

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek