tmuu1 Készlethiány 2-3 munkanap 12 hó  Gyártó: Teramind »

Teramind Ultimate munkaerőfelügyeleti rendszer

Teramind Ultimate munkaerőfelügyeleti rendszer 65 felhasználótól. Éves felhasználónkénti ár. Session rögzítés, Web és alkalmazás monitorozás, Produktivitás riportok, Emailek, nyomtatás, instant messaging, keylogger, stb.) és Szabályok/riasztások, Intelligent…
50 800 Ft
(40 000 Ft + 27% ÁFA) [131.20EUR] / db
Készlethiány!

Teramind Ultimate munkaerőfelügyeleti rendszer 65 felhasználótól. Éves felhasználónkénti ár.
Session rögzítés, Web és alkalmazás monitorozás, Produktivitás riportok, Emailek, nyomtatás, instant messaging, keylogger, stb.) és Szabályok/riasztások, Intelligent Session Mining (valósidejű OCR, teljes képernyő kereshető, GPU-k kellenek a szerverbe).

Munkaerőfelügyeleti rendszerek - válasszon új biztonsági rendszert!

A legtöbb kis- és középvállalkozás egyáltalán nem foglalkozik az alkalmazottak legtriviálisabb veszélyeivel, az emberi kockázatokkal.

Mit gondol, mi okoz nagyobb veszteséget: ha áramszünet miatt újraindul néhány számítógép, vagy ha egy ügyintéző elmenti a teljes ügyféladatbázist és eladja a konkurenciának? Melyik kerül többe: egy ellopott laptop, vagy egy éveken át havi 80 munkaórát a Facebook előtt töltő alkalmazott?
Mégis, a kisvállalatok előszeretettel vásárolnak szünetmentes tápot és lopás elleni biztosítást, de mégsem foglalkoznak semmit a triviális, hétköznapi, minden vállalatnál jelen lévő emberi kockázatokkal.

Itt az idő változtatni ezen!

Teramind dióhéjban:

100 felhasználó, évi nettó 800 000 forinttól
saját szerveren fut
teljes képernyő, hang, emailek, üzenetek, nyomtatások rögzítése
1-2% rendszerterhelés
figyelmeztetések, beavatkozás, távirányítás
offline is működik
www.teramind.co

Vállalatának fenntartásai vannak a magánszférába való beavatkozás miatt? Hasonlítsa a felügyeleti megoldást egy kamerarendszerhez. Évtizedekkel ezelőtt sok ellenállásba ütközhetett a munkahelyi kamerák telepítése; míg ma már teljesen elfogadott, hogy sok munkahely, repülőtér vagy utcasarok be van kamerázva. Pontosan így működnek a felügyeleti megoldások is: a munkahelyet megbízhatóbbá és biztonságosabbá teszik. Sőt, a Teramind esetében kivételként kezelhetők egyes alkalmazások és kikapcsolható a képernyőrögzítés.

Kulcsfontosságú szolgáltatások

• Felügyelet: alkalmazások, honlapok, fájlmozgások, feltöltések, csatolmányok, nyomtatások, emailek, chatek központi, kereshető monitorozása
• Produktivitás: Facebook/YouTube/Pinterest, stb. túlzott használata, figyelmeztetés/tiltás adott idő után
• Edukáció: tiltott alkalmazások, tiltott felhőbe való feltöltés, adatmásolás, illegális letöltés, figyelmeztetésekkel és szükség esetén beavatkozással
• Belső veszélyek ellen: kockázatos személyek, káros viselkedés, teljes munkamenet napló, visszajátszható bizonyíték egy incidens kivizsgálásához
• Hibamegoldás és távoktatás beépített távirányítással
• Képernyő és hangrögzítés teljes jogi megfeleléshez

Tudja, alkalmazottai milyen sok időt nem munkával töltenek? A felügyeleti rendszer ára már felhasználónként havi egyetlen plusz munkaórával megtérül, de tipikusan ennél sokkal nagyobb (havi 8-16 plusz munkaóra) termelékenység-növekedés érhető el pár hónap alatt.

Tudja, hogy ki vihetett el kritikus adatokat? A rendszerrel rákereshet konkrét fájlhozzáférésekre és adatmozgásokra, valamint ellenőrizheti, hogyan használják a vállalati rendszereket. Az üzleti adatok jól felfogott érdekű védelmén túl a cégvezető felelőssége a személyes ügyféladatok kezelése is, aminek óvintézkedések nélküli elvesztése büntetőjogi felelősséggel járhat. A valódi tettes viszont a felügyeleti rendszerrel rögtön megtalálható.

Tudta, hogy ki tölt le illegálisan? Pillanatok alatt megtudhatja, ki szegi meg a szabályokat és tölt le illegálisan, vagy ki látogat nem munkahelyhez illő weboldalakat.

Tudta, hogy távsegítséget is kaphat? A rendszerrel egyetlen kattintással távirányítható bármely távoli gép, és azonnali távsegítséget vagy távoktatást kaphat vagy nyújthat.

***

Egyedi árajánlatért, online bemutatón való részvételhez és díjmentes konzultációért vegye fel velünk a kapcsolatot. Visszahívjuk!

További információ: info@eutuzfal.hu

A rendelést minden esetben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

___

Tekintse meg a Humán kockázatok kezelése témába tartozó további megoldásainkat is!

.

Adatlap: https://www.teramind.co/user-guide#!/page/1
További információ: https://eutuzfal.hu/teramind/

Szállítás

Elektronikusan


A vételár kifizetését követően elektronikusan, emailben küldjük el a vonatkozó licenceket és a letöltési instrukciókat. Csak eszköz nélküli szoftver licenc értékesítés, vagy előfizetéses megújítás esetén választható ez a szállítási mód.

Szállítási díj: Ingyenes

Külföldre futárszolgálattal


Magyarországon kívülre futárszolgálattal egyedi díjszabás szerint (25 EUR-tól), esetenként gyártói külön engedéllyel.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek