Híreink

2016-11-14

Teramind Munkaerőfelügyeleti rendszer - válasszon új biztonsági rendszert!

Teramind Munkaerőfelügyeleti rendszer - válasszon új biztonsági rendszert! Mit gondol, mi okoz nagyobb veszteséget: ha áramszünet miatt újraindul néhány számítógép, vagy ha egy ügyintéző elmenti a teljes ügyféladatbázist és eladja a konkurenciának?

tovább »

2016-10-13

Stormshield Euro Tour 2016

Stormshield Euro Tour 2016 Látványos túrába kezdtek a Stormshield mérnökök a Stormshield Euro Tour 2016 kezdeményezéssel szerte Európában.

tovább »

2016-09-28

Látványos demóval Darktrace demó az ITBN konferencián

Látványos demóval Darktrace demó az ITBN konferencián Látványos demóval zárta Mateusz Flak, a Darktrace regionális igazgatója az ITBN 2016 konferencia nagytermében az emberi immunrendszer működéséhez hasonlítható kiber védelmi mechanizmus bemutatását.

tovább »

2016-09-25

Darktrace az ITBN CONF-EXPO-n

Darktrace az ITBN CONF-EXPO-n Az ITBN idei mottója: Cyber Vigilance: Boosted Az éberség a túlélés kulcsa. Az idei ITBN CONF-EXPO-n megismerhetjük, hogy mi a mai védelmi csúcstechnológia, mi működik a világban és mi a magyar valóság. Kiderül, hogy melyek a legizgalmasabb kiberbiztonsági startupok és milyen világszínvonalú kutatólaborok működnek hazánkban és a világ más pontjain.

tovább »

2016-08-31

A 20 legígéretesebb IT biztonsági cég között a Stormshield

A 20 legígéretesebb IT biztonsági cég között a Stormshield A Stormshield bekerült a CIOReview 2016-os válogatásában a húsz legígéretesebb IT biztonsági cége közé.

tovább »

2016-08-25

Ingyenes otthoni védelem PC-re és Mac-re

Ingyenes otthoni védelem PC-re és Mac-re A legjobb védelmet nyújtó vírusirtónk után egy örvendetes hír a több számítógépet felügyelő, ingyenes megoldást kereső otthoni felhasználók számára is.

tovább »

2016-08-23

A legjobb vírusirtók: F-Secure,

A legjobb vírusirtók: F-Secure, Kaptunk egy friss összehasonlítást a legjobb vírusirtókról. A táblázatban a "hányszor fertőződött meg a tesztszámítógép" (Compromised) oszlop a legfontosabb védelmi mutató, ahol F-Secure hibátlanul és a legjobban teljesített!

tovább »

2016-08-05

Augusztus 24-26: Stormshield Administrator tanfolyam indul

Augusztus 24-26: Stormshield Administrator tanfolyam indul Augusztus végén indul a következő Stormshield Administrator (CSNA) tanfolyam, amelyen a három szintű Stormshield képzési sor első szintjét lehet teljesíteni.

tovább »

2016-07-12

Stormshield Breach Fighter sandboxing

Stormshield Breach Fighter sandboxing Július elejétől elérhetővé vált a Stormshield Breach Fighter felhő alapú hálózatos sandboxing megoldás. Premium UTM előfizetés vagy Kaspersky antivírus előfizetés mellé rendelhető merevlemezzel rendelkező Stormshield tűzfalakhoz, legalább egy éves előfizetési periódussal.

tovább »

2016-07-07

Darktrace mesterséges intelligencia és gépi tanulás alapú kibervédelmi rendszer

Darktrace mesterséges intelligencia és gépi tanulás alapú kibervédelmi rendszer A Darktrace teljesen új szemléletű - mesterséges intelligencia és gépi tanulás alapú - védelmi rendszer a kibertámadások széles skálája ellen. A normál viselkedést megtanuló Darktrace valós időben azonosítja a normálistól eltérő hálózati veszélyeket, hasonlóan ahogy az emberi immunrendszerhez leküzdi az ismeretlen fertőzéseket.

tovább »

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype Chat

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.