MailStore Server megújítási akció az év végéig!

MailStore Server megújítási akció az év végéig!

A MailStore Server licenc megvásárlásával nagyszerű email archiválási megoldáshoz lehet jutni és egy évig lehetőségünk van a legfrissebb verzió telepítésére. A megújítással ismét jogosultak leszünk a legújabb MailStore Server verzió használatára.

MailStore Server megújítási akció az év végéig


A MailStore Server licenc megvásárlásával nagyszerű email archiválási megoldáshoz lehet jutni és egy évig lehetőségünk van a legfrissebb verzió telepítésére. A megújítással ismét jogosultak leszünk a legújabb MailStore Server verzió használatára. A megújítás úgynevezett upgrade áron történik, ami az aktuális felhasználószámra vonatkozó ár 70%-a. Akciósan most az év végéig csupán a vásárlási ár feléért, azaz 50%-os áron újra jogosulttá lehet válni ismét egy évre a legújabb MailStore Server legújabb verziójának a használatához.

A licenceket továbbra is csak az aktív felhasználók után kell megfizetni, így a MailStore Server frissítése előtt érdemes újra felmérni a pontos szükséglelet. Ehhez természetesen segítséget nyújtunk.

A licenc megújításával újra elérhetővé válnak a frissítések és az új funkciók. A legfrissebb verzió újdonságai itt érhetők el: mailstore.com/en/products/mailstore-server/changelog

A hosszabbítás menete:
A megrendelést követően kiállítjuk a vonatkozó számlánkat, majd az ellenérték beérkezését követő munkanapon emailben megküldjük a kódokat.

Tekintse meg a Biztonságos kommunikáció témába tartozó további megoldásainkat is!

.

További hírek