Híreink

2016-08-31

A 20 legígéretesebb IT biztonsági cég között a Stormshield

A 20 legígéretesebb IT biztonsági cég között a Stormshield A Stormshield bekerült a CIOReview 2016-os válogatásában a húsz legígéretesebb IT biztonsági cége közé.

tovább »

2016-08-25

Ingyenes otthoni védelem PC-re és Mac-re

Ingyenes otthoni védelem PC-re és Mac-re A legjobb védelmet nyújtó vírusirtónk után egy örvendetes hír a több számítógépet felügyelő, ingyenes megoldást kereső otthoni felhasználók számára is.

tovább »

2016-08-23

A legjobb vírusirtók: F-Secure,

A legjobb vírusirtók: F-Secure, Kaptunk egy friss összehasonlítást a legjobb vírusirtókról. A táblázatban a "hányszor fertőződött meg a tesztszámítógép" (Compromised) oszlop a legfontosabb védelmi mutató, ahol F-Secure hibátlanul és a legjobban teljesített!

tovább »

2016-08-05

Augusztus 24-26: Stormshield Administrator tanfolyam indul

Augusztus 24-26: Stormshield Administrator tanfolyam indul Augusztus végén indul a következő Stormshield Administrator (CSNA) tanfolyam, amelyen a három szintű Stormshield képzési sor első szintjét lehet teljesíteni.

tovább »

2016-07-12

Stormshield Breach Fighter sandboxing

Stormshield Breach Fighter sandboxing Július elejétől elérhetővé vált a Stormshield Breach Fighter felhő alapú hálózatos sandboxing megoldás. Premium UTM előfizetés vagy Kaspersky antivírus előfizetés mellé rendelhető merevlemezzel rendelkező Stormshield tűzfalakhoz, legalább egy éves előfizetési periódussal.

tovább »

2016-07-07

Darktrace mesterséges intelligencia és gépi tanulás alapú kibervédelmi rendszer

Darktrace mesterséges intelligencia és gépi tanulás alapú kibervédelmi rendszer A Darktrace teljesen új szemléletű - mesterséges intelligencia és gépi tanulás alapú - védelmi rendszer a kibertámadások széles skálája ellen. A normál viselkedést megtanuló Darktrace valós időben azonosítja a normálistól eltérő hálózati veszélyeket, hasonlóan ahogy az emberi immunrendszerhez leküzdi az ismeretlen fertőzéseket.

tovább »

2016-06-30

Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal

Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal A Gyermekvédelmi Internet-kerekasztal, felismerve a társadalom felelősségét a kiskorúak jogainak – így elsősorban egészséges és biztonságos személyiségfejlődésük – érvényesítése tekintetében, továbbá a médiaműveltségük és a médiatudatosságuk fejlesztése érdekében, az alábbi ajánlást fogalmazza meg.

tovább »

2016-06-16

A helyes választás - Stormshield tűzfalak

A helyes választás - Stormshield tűzfalak Az UTM tűzfalak piacán számtalan gyártó rengeteg termékkel versenyez, a több száz különböző szolgáltatás és teljesítményadat gyakorlatilag összehasonlíthatatlanná teszi a kínálatot. Ugyanakkor a helyes döntést nem olyan nehéz meghozni: egy gyártó magasan kiemelkedik a kínálatból.

tovább »

2016-06-05

Szinte mindenre lehet pályázni

Szinte mindenre lehet pályázni A közép-magyarországi innovatív vállalkozások ösztönzésére 21 milliárd forintnyi hazai forrásra írt ki pályázatot a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI). Pályázat során ne feledkezzünk meg a céges adatvagyonunk, különösen a kutatási eredmények és szellemi alkotások megfelelő védelméről, melyhez az EU Tűzfal csapata hatékony megoldásokat is kínál.

tovább »

2016-05-30

Mojo Networks vállalati Wi-Fi akció indul

Mojo Networks vállalati Wi-Fi akció indul Új akciós árakkal akár már nettó 99.999,- forintért vásárolhat felhőből felügyelt 802.11ac Wi-Fi eszközöket!

tovább »

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.