Híreink

2015-09-29

Office 2016 támogatással MailStore 9.4

Office 2016 támogatással MailStore 9.4 Megjelent az új MailStore Version 9.4 és a MailStore Home 8.3, ami már a Microsoft Office 2016 támogatását is tartalmazza.

tovább »

2015-09-20

ITBN szeptember 23-24-én

ITBN szeptember 23-24-én 10 éves fennállása után a rendezvény 2015-ben újjászületik. Új helyszínen a hatalmas Groupama Arénában kerül megrendezésre az első ITBN CONF-EXPO, amely óriási tereivel, szakmai programjaival várja a látogatókat.

tovább »

2015-08-24

Humánközpontú biztonsági megoldások

Humánközpontú biztonsági megoldások Segítségükkel egyszerű választ kaphatunk az alábbi kérdésekre: - Hozzáfér-e egy külső alvállalkozó üzleti adatokhoz, amelyek nem kapcsolódnak a karbantartási munkájához? - Ki tölt le illegális tartalmakat, telepít fájlcserélő szoftvert a hazavitt laptopjára? - Belépett-e illetéktelen egy rendszergazdai jelszóval? - Pontosan mit csinált , milyen adatokat másolt a munkavállaló, mielőtt elhagyta a vállalatot?

tovább »

2015-08-16

Megérkezett a MailStore Server 9.3

Megérkezett a MailStore Server 9.3 Windows 10 támogatással és megnövelt teljesítménnyel érkezik az új MailStore Server kiadás. Minden aktív előfizetéssel rendelkező MailStore ügyfél ingyenesen válthat az új verzióra.

tovább »

2015-08-07

UTM TŰZFAL BÉRLET

UTM TŰZFAL BÉRLET Rugalmas havidíjas bérleti lehetőségeinkkel operatív költségként juthat megfelelő védelemhez. A Stormshieldtől kedvezményesen juthat a vállalat méretéhez alkalmazkodó UTM tűzfalhoz és teljes körű hálózatbiztonsághoz.

tovább »

2015-07-29

Ismét hibátlan 0. napi védelmet nyújtott a Stormshield

Ismét hibátlan 0. napi védelmet nyújtott a Stormshield A Stormshield ügyfelek számítógépeire biztosan nem juthattak be a Hacking Team megoldásait használó ügynökségek, vagy a Microsoft sebezhetőségét kihasználó támadók. Ráadásul a Stormshield védelme immár sok száz tesztelt nulladik napi sebezhetőség ellen bizonyult hatékonynak.

tovább »

2015-07-27

Itt a Stormshield 2.1 verzió

Itt a Stormshield 2.1 verzió Megjelent a Stormshield tűzfalak legújabb 2.1 verziója, ami számos fejlesztést tartalmaz. Az új tűzfalkiadásra minden aktív előfizetéssel rendelkező ügyfelünk díjmentesen frissíthet.

tovább »

2015-07-14

Váltson európai biztonságra!

Váltson európai biztonságra! Váltson európai biztonságra! A Stormshield és az F-Secure együttműködésével most 30% kedvezménnyel vásárolhat hálózatbiztonsági és végpontvédelmi megoldást a teljes informatikai rendszer átfogó új generációs védelmére. Használja ki közös kedvezményünket és váltson megbízható európai megoldásra!

tovább »

2015-07-13

MailStore Server 9.2

MailStore Server 9.2 Megjelent a MailStore Server 9.2 verzió, amely számos újdonságot és fejlesztést tartalmaz. Az új verzió minden aktív előfizetéssel rendelkező felhasználó számára ingyenesen frissíthető.

tovább »

2015-07-13

Szerver Backup

Szerver Backup Hybrid data protection. The convenience of local backup. The reliability of online backup. Expertly developed to support servers, databases, live applications and Hyper-V environments, Carbonite Server Backup is specifically designed to help your business properly protect its data. Comprehensive hot backup coupled with unparalleled upload and download speeds provide you with the ultimate data protection and flexibility that meets your business’s needs.

tovább »

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.