Teramind Munkaerőfelügyeleti rendszer - válasszon új biztonsági rendszert!

Teramind Munkaerőfelügyeleti rendszer - válasszon új biztonsági rendszert!

Mit gondol, mi okoz nagyobb veszteséget: ha áramszünet miatt újraindul néhány számítógép, vagy ha egy ügyintéző elmenti a teljes ügyféladatbázist és eladja a konkurenciának?

Teramind Munkaerőfelügyeleti rendszer - válasszon új biztonsági rendszert!

A legtöbb kis- és középvállalkozás egyáltalán nem foglalkozik az alkalmazottak legtriviálisabb veszélyeivel, az emberi kockázatokkal.

Mit gondol, mi okoz nagyobb veszteséget: ha áramszünet miatt újraindul néhány számítógép, vagy ha egy ügyintéző elmenti a teljes ügyféladatbázist és eladja a konkurenciának? Melyik kerül többe: egy ellopott laptop, vagy egy éveken át havi 80 munkaórát a Facebook előtt töltő alkalmazott?

Mégis, a kisvállalatok előszeretettel vásárolnak szünetmentes tápot és lopás elleni biztosítást, de mégsem foglalkoznak semmit a triviális, hétköznapi, minden vállalatnál jelen lévő emberi kockázatokkal.

Itt az idő változtatni ezen!

Vállalatának fenntartásai vannak a magánszférába való beavatkozás miatt? Hasonlítsa a felügyeleti megoldást egy  kamerarendszerhez. Évtizedekkel ezelőtt sok ellenállásba ütközhetett a munkahelyi kamerák telepítése; míg ma már teljesen elfogadott, hogy sok munkahely, repülőtér vagy utcasarok be van kamerázva. Pontosan így működnek a felügyeleti megoldások is: a munkahelyet megbízhatóbbá és biztonságosabbá teszik. Sőt, a Teramind esetében kivételként kezelhetők egyes alkalmazások és kikapcsolható a képernyőrögzítés.

Kulcsfontosságú szolgáltatások

• Felügyelet: alkalmazások, honlapok, fájlmozgások, feltöltések, csatolmányok, nyomtatások, emailek, chatek központi, kereshető monitorozása

• Produktivitás: Facebook/YouTube/Pinterest, stb. túlzott használata, figyelmeztetés/tiltás adott idő után

• Edukáció: tiltott alkalmazások, tiltott felhőbe való feltöltés, adatmásolás, illegális letöltés, figyelmeztetésekkel és szükség esetén beavatkozással

• Belső veszélyek ellen: kockázatos személyek, káros viselkedés, teljes munkamenet napló, visszajátszható bizonyíték egy incidens kivizsgálásához

• Hibamegoldás és távoktatás beépített távirányítással

• Képernyő és hangrögzítés teljes jogi megfeleléshez

Tudja, alkalmazottai milyen sok időt nem munkával töltenek? A felügyeleti rendszer ára már felhasználónként havi egyetlen plusz munkaórával megtérül, de tipikusan ennél sokkal nagyobb (havi 8-16 plusz munkaóra) termelékenység-növekedés érhető el pár hónap alatt.

Tudja, hogy ki vihetett el kritikus adatokat? A rendszerrel rákereshet konkrét fájlhozzáférésekre és adatmozgásokra, valamint ellenőrizheti, hogyan használják a vállalati rendszereket. Az üzleti adatok jól felfogott érdekű védelmén túl a cégvezető felelőssége a személyes ügyféladatok kezelése is, aminek óvintézkedések nélküli elvesztése büntetőjogi felelősséggel járhat. A valódi tettes viszont a felügyeleti rendszerrel rögtön megtalálható.

Tudta, hogy ki tölt le illegálisan? Pillanatok alatt megtudhatja, ki szegi meg a szabályokat és tölt le illegálisan, vagy ki látogat nem munkahelyhez illő weboldalakat.

Tudta, hogy távsegítséget is kaphat? A rendszerrel egyetlen kattintással távirányítható bármely távoli gép, és azonnali távsegítséget vagy távoktatást kaphat vagy nyújthat.

Teramind Munkaerőfelügyeleti rendszer bevezetése 50 felhasználóra nettó 2 300 000 forinttól (majd az első év után választhaóan további évek 460 000 forinttól).

A Teramind - saját szerveren fut
- teljes képernyő, hang, emailek, üzenetek, nyomtatások rögzítése
- 1-2% rendszerterhelés
- figyelmeztetések, beavatkozás, távirányítás
- offline is működik

További információ: http://bit.ly/Teramind | info@eutuzfal.hu

További hírek