20% kedvezménnyel válthat ki más vírusirtót

20% kedvezménnyel válthat ki más vírusirtót

Még ebben a hónapban 20% kedvezménnyel válthat ki más vírusirtót. Tisztában vagyunk vele, hogy vírusirtót váltani problémás. Munkáját viszont honorálni fogjuk: váltson le bármilyen más vírusirtót és 20% engedményt adunk a folyamat megkönnyítésére. Ráadásul az 5. éve legjobb, saját menedzsment szerver nélkül is felügyelhető, zsarolóvírusok (ransomware) ellen is számtalanszor bizonyított F-Secure vírusirtót használhatja vállalkozása vagy családja védelmére.

Még ebben a hónapban 20% kedvezménnyel válthat ki más vírusirtót

Tisztában vagyunk vele, hogy vírusirtót váltani problémás.

high5 F-Secure

Munkáját viszont honorálni fogjuk: váltson le bármilyen más vírusirtót és 20% engedményt adunk a folyamat megkönnyítésére. Ráadásul az 5. éve legjobb, saját menedzsment szerver nélkül is felügyelhető, zsarolóvírusok (ransomware) ellen is számtalanszor bizonyított F-Secure vírusirtót használhatja vállalkozása vagy családja védelmére.

Később jár le a vírusirtó? Nem probléma, az év végéig hátra lévő időszakot a meglévő fizetős antivírus esetén ingyenesen kiváltjuk! Vagyis ha például csak októberben jár le a vírusvédelem, mostani váltással egy éves áron is 2018. októberig biztosítunk licencet.

A kedvezmény új 1 éves PSB (Protection Service for Business) licenc vásárlásánál érvényes 2017. június 30-ig leadott és kifizetett megrendelések esetén.

Tekintse meg akciós termékeinket a webshopunkban:

suite-devices F-Secure PSB 1-24felhasználóig 1 évre 5 375 Ft/végpont

 

suite-devices F-Secure PSB 25-99felhasználóig 1 évre 3 950 Ft/végpont

 

suite-devices F-Secure PSB 100-499felhasználóig 1 évre 3 040 Ft/végpont

Bővebben az F-Secure antivírusról

További hírek