Kérjen AJÁNLATot a keresett termékre, vagy megoldásra a tényleges igények szerint!

A MailStore V13.1 már megjelent!

A MailStore V13.1 már megjelent!

A MailStore 13.1-es verziója nagyobb biztonságot és jobb felhasználói élményt kínál. Kibővítettük a modern hitelesítés támogatását az Active Directory Federation Services (AD FS) Active Directory vagy LDAPv3-kompatibilis címtárszolgáltatásokat használó ügyfelek számára.

Mi változott?

Az AD FS OpenID Connect támogatása nemcsak a MailStore Server és a MailStore SPE használhatóságát javítja ezen ügyfelek számára ezekkel a címtárszolgáltatásokkal együtt, hanem a biztonságot is növeli. Ily módon a jelszavakat soha nem továbbítja a MailStore, illetve nem kezeli azokat, ami jelentősen csökkenti az olyan biztonsági kockázatokat, mint a man-in-the-middle támadások.

Egy másik fejlesztés az “Automatikus licencfrissítés” funkció. A MailStore Server rendszergazdáinak többé nem kell manuálisan frissíteniük a licencadatokat a frissítési és támogatási szolgáltatás megújítása vagy a felhasználói licencek hozzáadása után, ami időt takarít meg és javítja a felhasználói élményt.

A V13.1 összes új funkciójával és javításával kapcsolatos információkért tekintse meg a kiadásról szóló blogbejegyzésünket és a kapcsolódó changelogokat.

További hírek