Híreink

2018-04-18

Stormshield Wi-Fi akció

Stormshield Wi-Fi akció Most plusz költségek nélkül juthat hozzá a Stormshield wifi eszközeihez: az SN160W és SN210W modellek SN160 és SN210 hardverárakon érhetők el május végéig. A Stormshield wifi tűzfalak felhasználói így egy eszköz segítségével biztosíthatják hálózatuk védelmét és a biztonságos wifi hálózatot.

tovább »

2018-02-13

Tudja, ki férhet hozzá a legfontosabb erőforrásaihoz?

Tudja, ki férhet hozzá a legfontosabb erőforrásaihoz? Az érzékeny adatokhoz és rendszerekhez széleskörű hozzáféréssel rendelkező kiváltságos fiókok túl gyakran maradnak felhasználatlanul és elfelejtve. Ezek a felhasználók könnyű célpontokká válnak a rosszindulatú tevékenységek számára, és így a kiberbiztonsági sérülékenységek fő forrásai lehetnek.

tovább »

2018-01-20

Megjelent a Stormshield Network Security 3.4

Megjelent a Stormshield Network Security 3.4 Számos fejlesztéssel és újdonsággal jelent meg a Stormshield tűzfalak legújabb, 3.4 verziószámú kiadása.

tovább »

2017-07-16

Bárhonnan elérhető email archívum a MailStore Server segítségével

Bárhonnan elérhető email archívum a MailStore Server segítségével Kétségtelen, hogy az email ma az egyik legfontosabb vállalati kommunikációs forma. Emiatt az összes olyan emailre, amelyet egy vállalat kiküld vagy feldolgoz vonatkozik néhány elvárás. A MailStore email archiváló szoftverével a kis- és középvállalatok vezetői könnyen biztosíthatják az emailek megfelelő archiválását.

tovább »

2017-07-07

Petya.B

Petya.B Újabb nagyméretű malware támadás terjedt el az interneten. A szakértők ezúttal egy olyan kártevőt fedeztek fel, amely hasonlít a már ismert Petya névre hallgató zsarolóvírusra – ezért vált Petya.B, illetve PetrWrap néven ismertté kiberbiztonsági körökben.

tovább »

2017-06-20

20% kedvezménnyel válthat ki más vírusirtót

20% kedvezménnyel válthat ki más vírusirtót Még ebben a hónapban 20% kedvezménnyel válthat ki más vírusirtót. Tisztában vagyunk vele, hogy vírusirtót váltani problémás. Munkáját viszont honorálni fogjuk: váltson le bármilyen más vírusirtót és 20% engedményt adunk a folyamat megkönnyítésére. Ráadásul az 5. éve legjobb, saját menedzsment szerver nélkül is felügyelhető, zsarolóvírusok (ransomware) ellen is számtalanszor bizonyított F-Secure vírusirtót használhatja vállalkozása vagy családja védelmére.

tovább »

2017-06-17

Megjelent a Stormshield Network Security 3.2

Megjelent a Stormshield Network Security 3.2 Számos fejlesztéssel és újdonsággal jelent meg a Stormshield tűzfalak legújabb, 3.2 verziószámú kiadása. Az új tűzfal kiadás minden aktív előfizetéssel rendelkező ügyfél számára ingyenesen letölthető a www.mystormshield.eu oldalról, vagy a tűzfal kezelőfelületéről.

tovább »

2017-05-18

Hálózatbiztonsági workshop 2017

Hálózatbiztonsági workshop 2017 Vegyen részt egyik májusi hálózatbiztonsági workshopunkon, és ismerje meg a Stormshield Network Security új verzióját, az új kisvállalati modelleket, az új F-Secure új Radar sebezhetőség-audit rendszerét és a mesterséges intelligencia alapú hálózatbiztonsági megoldásainkat.

tovább »

2017-04-12

Bekaptál egy zsarolóvírust? Itt a segítség!

Bekaptál egy zsarolóvírust? Itt a segítség! Az egyik legszemetebb pénzkicsalási módszer manapság a zsarolóvírus, ahol a netes bűnözőknek pénzt kell küldeni a lezárt adatok feloldásáért. Szerencsére van jobb megoldás is, mint a fizetés.

tovább »

2017-03-29

F-Secure: 5. éve a legjobb vírusvédelem

F-Secure: 5. éve a legjobb vírusvédelem Tisztában vagyunk vele, hogy vírusirtót váltani problémás. Az 5. éve legjobb, saját menedzsment szerver nélkül is felügyelhető, zsarolóvírusok (ransomware) ellen is számtalanszor bizonyított F-Secure vírusirtót ajánljuk most figyelmébe.

tovább »

 Online ügyfélszolgálat

Kérdése van?

Kollégánkat eléri a Skypeon keresztül!

Skype hívás

 Partnereink

 Kosár

Az Ön kosara üres.