Kérjen AJÁNLATot a keresett termékre, vagy megoldásra a tényleges igények szerint!

Az F-Secure nyerte az AV-TEST Legjobb védelem és Legjobb teljesítmény díját

Az F-Secure nyerte az AV-TEST Legjobb védelem és Legjobb teljesítmény díját

Az F-Secure megoldásai az elmúlt 10 évben a legjobb védelmi megoldásoknak járó elismerést kapták. 2012. 2013. 2014. 2016. 2018. és 2020. Ezekben az években az F-Secure SAFE és a Protection Service for Business mögött álló iparágvezető technológia elnyerte az AV-TEST rangos Best Protection díját.

Ez olyan következetesség, amelyet a kiberbiztonsági iparágban egyetlen más vállalat sem tud felmutatni. Ez a következetesség csak úgy lehetséges, ha a könyörtelen bűnözői ipar előtt maradunk, amely folyamatosan próbálkozik, újra és újra próbálkozik és finomít minden olyan támadást, amely működik.

Így csináljuk ezt.

Egyedülálló fókusz

“Ezek a kategóriájukban legjobbnak járó díjak bizonyítják, hogy a fenyegetések előtt néhány lépéssel előrébb járásra irányuló egyedülálló összpontosításunk kifizetődik ügyfeleink számára – mondja Anthony Melgarejo, az F-Secure Tactical Defense Unit vezetője, aki a vállalat megelőző védelmi képességeivel foglalkozik.

A Taktikai Védelmi Egység a jelenlegi és a közeljövőben felmerülő biztonsági problémákat kezelő, fejlődő védelmi mechanizmusok és megelőző intézkedések létrehozására összpontosít. Az F-Secure rendszerei naponta átlagosan 7 milliárd online lekérdezést, 6 milliárd viselkedési eseményt, valamint több millió gyanús URL-t és rosszindulatú programmintát vizsgálnak. Az állandó információáradat biztosítja, hogy a Protection Service for Business és a SAFE készen álljon a legújabb fenyegetésekkel szemben, ma és holnap.

Az idei AV-TEST díjátadó másik nagyon jó híre azt mutatja, hogy a világ legrosszabb fenyegetéseitől való legjobb védelemnek nem kell a rendszer erőforrásainak elszívása árán történnie.

A legjobb teljesítmény a legjobb védelem mellett

Az F-Secure az otthoni és az üzleti felhasználóknak nyújtott Legjobb védelem mellett a Legjobb teljesítményt is elnyerte az otthoni felhasználók számára. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek a legjobb védelmet kapják a világ legrosszabb fenyegetéseivel szemben egy olyan megoldástól, amely elismerten kisebb hatást gyakorol a rendszerre, mint a Windows eredeti biztonsága. Elmúltak azok az idők, amikor az internetes biztonsági csomagok hatalmas feldolgozási teljesítményt igényeltek, ami érezhető hatással volt a számítógép teljesítményére. Az F-Secure védelmi technológiája a felhő és az úttörő mesterséges intelligencia felhasználásával hatalmas mennyiségű fenyegetési intelligenciát alkalmaz, az eredmény pedig gyorsabb és biztonságosabb élményt nyújt.

Ez teszi az F-Secure-t tökéletessé azon felhasználók számára, akik a legtöbbet követelik meg a rendszerüktől, beleértve a játékosokat is. A SAFE Gaming Mode funkciójával a játékosok a világ legjobb védelmét élvezhetik, miközben elhalasztanak minden olyan CPU-nehéz műveletet, amely lelassíthatja a munkamenetet.

A teszthez

<iframe src="//www.youtube.com/embed/3GMHzDk5Aeg" width="425" height="350"></iframe>

Az informatikai biztonság és a víruskutatás vezető nemzetközi és független szolgáltatója, az AV-TEST intézet Legjobb védelem díja az év során a Windows védelmének havi rendszerességgel végzett tesztjei alapján került kiosztásra. A biztonsági megoldásokat valós körülmények között tesztelik, hogy mennyire védik meg a felhasználókat leginkább fenyegető veszélyektől, valamint a rosszindulatú webhelyekről és e-mailekből érkező nulladik napi támadások által okozott rosszindulatú fertőzésektől.

Az F-Secure az intézet által 2020-ban végzett mind a hat teszt során “Top Product” minősítést kapott, és folyamatosan elnyeri az AV-TEST “Approved” minősítését a macOS védelmére, valamint “Certified” minősítését az Android védelmére.

 

Forrás: f-secure.com

További hírek