F-Secure: 5. éve a legjobb vírusvédelem

F-Secure: 5. éve a legjobb vírusvédelem

Tisztában vagyunk vele, hogy vírusirtót váltani problémás. Az 5. éve legjobb, saját menedzsment szerver nélkül is felügyelhető, zsarolóvírusok (ransomware) ellen is számtalanszor bizonyított F-Secure vírusirtót ajánljuk most figyelmébe.

F-Secure: 5. éve a legjobb vírusvédelem

avtest-best-protection-2016

Alapvető védelem minden végpontra: az F-Secure megoldásaival azonnali, rendkívül könnyen kezelhető védelmet kaphat a legfontosabb IT biztonsági veszélyek ellen. Az F-Secure jelenti a kötelező minimális védelmet minden szervezet számára.

Alapvető vírusvédelem

A kártevők, zsaroló vírusok, kémprogramok és egyéb káros alkalmazások futtatását állítja meg az F-Secure valós idejű védelme. A kártékony kódok blokkolása alapvető védelmi réteg, nélküle nem képzelhető el hatékony IT biztonság.

Böngésző védelem

A káros, nem kívánatos és munkahelyhez nem illő honlapok és applikációk kiszűrésével jelentősen biztonságosabbá válik a vállalati hálózat. Az F-Secure mindig naprakész, felhőből frissülő webszűrőjére mindig számíthat.

Teljes körű szoftverfrissítő

A támadások döntő többsége jól ismert sebezhetőségen keresztül jut be, amelyek megszüntetését az szoftverfrissítő biztosítja. Az F-Secure időben, automatikusan befoltozza a lyukakat és megszünteti a talán legnagyobb támadási felületet.

DeepGuard HIPS

A DeepGuard új generációs végpontvédelmi Host Intrusion Prevention System (HIPS) biztosítja az F-Secure pontosságát a szignatúrákon és vírusadatbázison túl. A DeepGuard folyamatosan figyeli a futó folyamatokat és beavatkozik, amikor szükséges. Viselkedés-alapú, proaktív védelme képes megakadályozni az exploitokat, és blokkolni a káros kódot, mielőtt még az kárt tehetne a számítógépeken.

Security Cloud

Az F-Secure biztonsági elemzéseket végző felhője hatalmas tudásbázissal és korlátlan számítási teljesítménnyel száll szembe a legújabb kártevőkkel. A számítógépeken futó ultrakönnyű DeepGuard rendszertől eltérően a Security Cloud tetszőleges számítási kapacitással dolgozhat, és egyetlen globális, azonnali reakciót biztosító hálózatba szervezi az F-Secure által védett több tízmillió számítógépet.

Hogy működik az F-Secure védelem?

Négy termék alkotja a Protection Service for Business csomagot: a központi, felhő-alapú felügyeleti portál, valamint a munkaállomások, szerverek és mobil eszközök védelmére szolgáló termékek. (A termékek helyi menedzsment szerverrel is elérhetők.)

suite-devices

Felügyeleti portál

Az összes végpont F-Secure védelme egyetlen intuitív, bárhonnan elérhető, webes felügyeleti konzolról menedzselhető. A biztonsági helyzet egyetlen pillantással áttekinthető, az egyes problémák pedig gyorsan, a főoldalról megoldhatók.
 • Egyetlen portálon az összes eszköz védelme
 • Ideális akár több ezer ügyfél független, központi felügyeletére
 • Integrált mobil-eszköz menedzsment
 • Automatikus szoftverfrissítő és patch menedzsment
 • Nincs szükség saját hardverre / szerverre
 • Nincs manuális karbantartás, frissítés, minden ügyfélnél naprakész a rendszer
 • Könnyen integrálható más felügyeleti eszközökkel

Munkaállomás védelem

A számítógépeken futó védelem az elsődleges vonalat jelenti minden kártevő megállításában. Az F-Secure ultrakönnyű biztonsági megoldásai Windows és Mac munkaállomásokat egyaránt átfogóan védenek, és gondoskodnak a hiányzó szoftverfrissítések automatikus telepítéséről.
 1. Díjnyertes védelem Windows és Mac gépekre
 2. AV-TEST legjobb védelem 5. éve (2010-2014, 2016)
 3. Fejlett DeepGuard proaktív HIPS rendszer
 4. Teljes körű szoftverfrissítő

Mobil védelem

Egy jól működő, átfogó védelmi rendszerből a mobil eszközök sem hiányozhatnak. A kritikus üzleti adatokat is tartalmazó mobil okoseszközök védelmét is egy rendszerben egyesíti az F-Secure, legyen szó egyaránt Android vagy iOS alapú eszközökről.

 • Új generációs mobil védelem Android és iOS eszközökre
 • Wifi biztonság és VPN
 • Proaktív app és web védelem
 • Flottamenedzsment lopás elleni szolgáltatással
 • Külső MDM megoldásokkal könnyen integrálható

Szerver védelem

A szerverek folyamatos védelme a legkritikusabb az üzletfolytonosság és az adatbiztonság fenntartásában. Az F-Secure megoldásai az elérhető egyik legjobb folyamatos védelmet biztosítják, minimális erőforrás-használat mellett.

 • Több platformon futó utlrakönnyű védelmi ágensek
 • Fejlett proaktív DeepGuard HIPS védelmi rendszer
 • Teljes körű szoftverfrissítő rendszer
 • SharePoint és Exchange integráció

Díjmentes tanácsadással is segítjük a döntését. Váltson vírusirtót, mi segítünk az elhatározásban!

Később jár le a meglévő vírusirtója?

Ne halogassa a dontést, mert ez most nem probléma, az év végéig hátra lévő időszakot ingyenesen kiváltjuk! Vagyis ha például csak októberben jár le a vírusvédelem, mostani váltással egy éves áron is 2018 októberig biztosítunk licencet.

További információk: valtsonvirusirtot @ eutuzfal.hu

További hírek