Kérjen AJÁNLATot a keresett termékre, vagy megoldásra a tényleges igények szerint!

Ismét hibátlan 0. napi védelmet nyújtott a Stormshield

Ismét hibátlan 0. napi védelmet nyújtott a Stormshield

A Stormshield ügyfelek számítógépeire biztosan nem juthattak be a Hacking Team megoldásait használó ügynökségek, vagy a Microsoft sebezhetőségét kihasználó támadók. Ráadásul a Stormshield védelme immár sok száz tesztelt nulladik napi sebezhetőség ellen bizonyult hatékonynak.

Ismét hibátlan 0. napi védelmet nyújtott a Stormshield

   

Számos új sebezhetőség látott a médiában is napvilágot: az olasz Hacking Team feltörésétől a Windows betűtípus-kezelő vészfrissítéséig szinte minden hétre jut kritikus IT biztonsági hiányosság.

A titkosszolgálatokat és kormányzatokat kémprogramokkal ellátó Hacking Team feltöréséről számos helyen beszámoltak, ahogy az is kiderült, hogy a távirányításhoz, lehallgatáshoz és adatlopáshoz használt kémprogramot elsősorban egy Flash sebezhetőség telepítette az áldozatok gépeire.

HackingTeam

Hasonlóan sok szó esett a Microsoft vészfrissítéséről, ami szinte az összes Windows változatot érintő súlyos sebezhetőség javításáról számolt be, amely évek óta egyszerű távoli kódfuttatást és teljes hozzáférést biztosított a támadóknak.

Ugyanakkor az új generációs végpontvédelmi rendszer, Stormshield Endpoint Security mindkét esetben hibátlanul vizsgázott, és proaktívan, adatbázis frissítés nélkül, valódi nulladik napi védelmet nyújtva blokkolta a támadásokat. Így a Stormshield ügyfelek számítógépeire biztosan nem juthattak be a Hacking Team megoldásait használó ügynökségek, vagy a Microsoft sebezhetőségét kihasználó támadók. Ráadásul a Stormshield védelme immár sok száz tesztelt nulladik napi sebezhetőség ellen bizonyult hatékonynak.

Ismerje meg a valódi nulladik napi védelmet és forduljon több információért a Stormshield Endpoint Security megoldásunkról hozzánk elérhetőségeinken.

További hírek